.

Калъф за контролера PS5, Противоскользящий Силиконов Калъф за защита на кожата за Безжичен контролер за Playstation 5 DualSense с 8 Капачки за улавяне на палеца (Червен Камуфла?

Калъф за контролера PS5, Противоскользящий Силиконов Калъф за защита на кожата за Безжичен контролер за Playstation 5 DualSense

BGN 19.26

Сума
Налично за поръчка

? Мек органичен силикагел - Дава на вашия контролер PS5 Dual Sense атрактивен външен вид, с ергономична мекота на допир и отлично чувство за каране по време на игрите ? Нескользящая конструкция - председател частици на повърхността на обложки контролери PS5 предоставят на играчите най-доброто сцепление.Повече не се притеснявайте за потни ръце по време на игра!. ? Сигурна защита - предпазва вашия контролер от прах, мръсотия, натъртвания и драскотини. ? Идеалната кацане - идеално за всеки контролер ps5, лесен достъп до всеки бутон, не пречи на работата на зарядни устройства на контролера. ? Предпоставка включва - 1 силиконов калъф (камуфляжный червен), 4 чифта черни дръжки на палеца на различна височина, за различни нужди.Мек Защитен калъф Силиконов Калъф Skin за геймпада PS5 controller. 100% силиконов материал с гумен масло придава на вашия контролер с ергономична мекота на допир и отлично усещане за гладкост по време на игрите.Точен приятелка : идеален за контролер Play Sation 5, лесен достъп до всички бутони.Пълно покритие : Тази ультратонкая обшивка на покрива си игри таблет и абсорбира малки удари и драскотини.Характеристика на продукта : .Висококачествен и мек силикон.По-удобен захват. Специално проектиран за контролер Play Station 5, като осигурява перфектна защита.Нескользящий дизайн предоставя най-добрите игри опит за PS5.Съдържание на пакета : . 1 Х Силиконова обвивка за контролер PS5. 8 Капачки за улавяне на палеца PS5 8.

Декларирани характеристики