.

PlayVital 2 Комплекта Стикери върху кожата, Стикер за безжичен контролер ps5 Edge, Изработени по Поръчка Vinyl Стикер, Скинове, Амбалажна Хартия, Калъф за контролера ps5 Edge - Хро?

PlayVital 2 Комплекта Стикери върху кожата, Стикер за безжичен контролер ps5 Edge, Изработени по Поръчка Vinyl Стикер, Скинове,

BGN 8.39

Сума
Налично за поръчка

1 Избършете с парцал за прах, мазнина или други замърсяването на вашето устройство. Правене на снимки на хартия, един след друг, за да залепваща страна, за нищо не прикасалась. Като се започне от единия ъгъл, вземете карта или нещо с тънка плоска повърхност, за да изгладят я. Ако на парче не върви гладко, вие може леко да се вдигне на гърба си. С бавен и внимателен нанася под кожата и не трябва да останат въздушни мехурчета. 2 Комплекта стикери за контролер ps5 Edge.Потребителски стикери специално предназначени за безжичен контролер ps5 Edge и не са съвместими нито с какви други контролери.Изработен от висококачествен винил за избор на разположение множество рисунки, които придават на вашия нов контролер стилен външен вид.Vinyl защитно фолио е точно рязане пристанища контролер и бутони, предпазва вашето устройство за игри от драскотини и прах при ежедневна употреба.Лесно се нанася, лесно се премахва без остатък.Ще Получите видео ръководство за инсталиране в Youtube, като пуснете търсене за "Как да се прилагат на кожата Play Vital за контролер ps5 edge".Предлага се с 2 комплекта стикери за контролер ps5 Edge.Моля, обърнете внимание, че администраторът и други детайли в комплекта не са включени.

Декларирани характеристики