.

Пакет с лед NJDGF за охлаждане на Защитната жилетка Студени пакети за съхранение на хранителни продукти при травми (10 бр)

Пакет с лед NJDGF за охлаждане на Защитната жилетка Студени пакети за съхранение на хранителни продукти при травми (10 бр)

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

【Брой】 6 пакети с лед 【Размер】 Дължина : 20 см (7,87 инча) ширина : 12 см. 【Многократна употреба използването на】 След употреба на кубчета лед ще се стопи, приберете го в хладилника да се охлади и да се използват отново. 【Многофункционален】 Не само за защитна жилетка - студените пакети достатъчно за различни цели.Пазете продукти в хладилници, кутии за обяд, чанти, калъфи за съхранение и много други, така че те да останат на студено, и можете да приложите тези пакети с лед е за всяка част на вашето тяло, включително и глезен, лакът, главата, шията, бедрата, едно стъпало, китката, глезена, хайвер и рамото. 【Лесна употреба】 стъпка 1 : Налейте вода в пакет с лед стъпка 2 : Поставете пакет с лед в хладилника стъпка 3 : да се Използва като охлаждащ жилетка.Пазете продукти студени.Използвайте тези студени пакети с лед върху всяка част на тялото си. Размер : унисекс, за възрастни, 7,87 * 4,72 инча Цвят : бял Охлаждащи пакети с лед е за тялото, 6 бр.

Декларирани характеристики