.

Маска за сън Wellsync, Затемняющий калъф за сън, Удобни Контур чашка за очите и носа, за жени и мъже, 3D Меки светозащитные маски за очите, не давящие на мигли, с затычками ?

Маска за сън Wellsync, Затемняющий калъф за сън, Удобни Контур чашка за очите и носа, за жени и мъже, 3D Меки светозащитные

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

3 D contour, 100% принудителна маска за очи за сън, лека и удобна нощна превръзка на очите, не оказва натиск върху очитеУникален дизайн областта на носа отговаря на вашите контур на носа.Ергономичен дизайн отговаря на формата на лицето си, като се гарантира, че той е подходящ за различни лица, без изтичане на светлината.Напълно регулируем ремък, подходящ за различни форми и размери на главата.Лесно да се постигне необходимата плътност и никога не спутывать косата. 【Ергономичен 3 D-контурный дизайн】 Големи и дълбоки наглазники ви позволяват да мигате по естествен начин и да не търкайте очните ябълки или мигли.Никакво разнищване по всяко време. 【Ультраплюшевые деколтета и 100% устойчива светлина】 Уникална форма на отговорност на акупрессурные точки около окото, като вълшебна възглавница, и леко облегает извивка на лицето, като осигурява премахването на стреса и пълно покритие. 【Лесно за носене】 Маска за очи от пяна с памет ефект ще се превърне в чудесно допълнение към вашия аксесоар за сън.Тази лека, дишаща маска за очи за сън не се навива, не натягивает кожата и не натягивает косата.Тази коприна маска за очи, зашити на эластичном ремешке, който обвивается около главата, ще продължи през цялата нощ.Също така лесно се пере, и той да се вмести във всяка чантата си, за да може спокойно да почива или да спи, където и да отидете. 【Насладете се на ясна визия】Маска под формата на чаши оставя пространство около очите, премахване на всякакви смущения, причинени от бързите движения на очите в ранната фаза на съня, казвайки "не" слипающимся очите, размити зрение. 【Най-добрата подарък кутия】 В комплекта е включена 1 * калъф за очи, 2 * тапи за уши и 1 * чанта за пътуване.Приятен подарък за почивка и пътни принадлежности, които веднага ще превърне вашата мечта в убежище, макар и блаженство, и ще го направи по-продуктивни.Чувствителни ли сте към светлината?.Вие сте чувствителни към гласа?.Имате уморени очи?.Се препоръчва да се пере ръчно, леко разтривайте със студена вода, температурата не може да бъде по-висока от 40 ℃. Изсушава се по естествен начин, не натискане сухи, не използвайте микровълнова печка или сешоар за изсушаване.

Декларирани характеристики