.

12 бр. спа-Ленти за глава, Превръзка за грим от Коралов Руно, Козметична Превръзка На Главата, Скъпа Превръзка от неопрен За Измиване на Лицето, Ленти за глава за Душ, ?

12 бр. спа-Ленти за глава, Превръзка за грим от Коралов Руно, Козметична Превръзка На Главата, Скъпа Превръзка от неопрен За

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【ИНТЕРЕСНА полагане на】 Скъпа форма на banta, секси и 12 свежи цветове в продуктова гама (запазване на прическата си, вече няма да влияят на настроението поради прически), практично и оригинално спа обвивка на косата си струва 【МЕКИ И ЗДРАВИ МАТЕРИАЛИ】Козметична лента за коса изработена от 100% еластичен руно от микрофибър, двухслойного висококачествени коралов кадифе, изключително мек, уютен, очарователен, интимно за вашата кожа. 【Супер качество и перфектен размер】 Еластична, гъста, може да се простират до 11,8 инча, добре се съхранява на място, подходящ както за детето, така и от възрастни, удобен за носене. 【Различни варианти】 Превръзка на главата за измиване на лицето под формата на banta в горната част на превръзки ви дарява с такъв уникален и сладък вид.В комплекта са включени 12 броя различни стилни чалми на главата (както е показано на снимката), отговарящи на вашите различни нужди, а също е добър избор за подарък за вашите приятели. 【ШИРОКО приложение】 Нашата превръзка от неопрен за лице е отличен за това, за да се предпази косата от лицето, при почистване на зъбите, умывании на лицето или по всяко друго време, когато можете.Това се отнася за всички стилове и дължина на косата, покриващи ухото и извеждайки на косата назад до средата на главата.Ефективно премахва вода / средства за лицето / козметика с лице при подготовката за дневни ритуали за грижа за кожата, придавайки ви чар с помощта на тези ободков за коса от КОРАЛОВ РУНО!.Идеален подарък за изпращане на майка, приятелка, сестра и т. Им се хареса вашата естетика.Вие ще получите много комплименти.

Декларирани характеристики