.

BuLaDou 12A V Част Извратени Права Перука От Човешки Косъм, Без да Преставаме с Клипове Актуализация U Част от Човешките Косата на Перука за Жени Yaki Директен Бесклеевой П?

BuLaDou 12A V Част Извратени Права Перука От Човешки Косъм, Без да Преставаме с Клипове Актуализация U Част от Човешките

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?V част извратени права перука от човешка коса?100% бразилски натурален материал от човешки косъм е бил реже от един донор, който е мек и блестящ, буйна и гъста, еластична и здрава, не добрикогато и не спутывается, напълно изравнени ципа.Естествената линия на растеж на косата е за жени, не е нужно да се използва лепило или гел, защити своя край. ? Удобен бесклеевой перука за начинаещи? Без лепило, без пришивания, не може да се използва, му е по-удобно и по-бързо да се носят и добавяне на обем на косата, от едно парче скоба за изграждане.Не се отстраняват, актуализирана v-образна част, истински скалп, удобен за начинаещи перука, лесен за инсталиране, не вшивается и по-естествен, перука от естествен цвят на 100% без лепило. ?Е подходящ за всякакви случаи? Може да рисува, да прави къдрене (на апарат), белина, мелировать, изправяне или да оформите като вашата собствена коса, да съчетаете с вашите дрехи и грим. къдрава директни перуки с v-образно деколте ще ви перфектен вид за ежедневието, сватби, срещи, тематични партита, cosplay, и всеки друг повод, ще ви даде увереност и чар. ?Шапка за перука с директен V-образна част от?На ваше разположение 2 регулируеми каишка за ръка, която може да се регулира в съответствие с мнозинство от размера на главата.Средният размер на (22-22,5 инча), 5 щипки, 3 гребени и каишка за ръка (по подразбиране), по-безопасни и удобни. ? Осъществяване и обслужване на клиенти? комплектът включва 1 опаковка преки перуки и много безплатни подаръци.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти, ще реши проблема за вас.

Декларирани характеристики