.

KOAIUS Преносима Бутилка за вода за Кучета, Преносима Сгъваема Бутилка за Вода за домашни Любимци, Пътна Купа за Кучета, Котки и куче, 280 мл, Открит Диспенсер за Вода за ?

KOAIUS Преносима Бутилка за вода за Кучета, Преносима Сгъваема Бутилка за Вода за домашни Любимци, Пътна Купа за Кучета,

BGN 42.79

Сума
Налично за поръчка

компактният дизайн на бутилката за вода е подходяща за вашата любимите си кучета или котки във време на разходки на открито, бягане, разходки, пътуване или за игри и т, Можете да го сложите в раницата или да виси на ръката, с помощта на сапани, който е много лесен за носене където и да отидете. ? Дизайн дугообразного на резервоара за вода повече съответства на характера на кучета.Той е малък и удобен за носене. ? Вграден филтър с активен въглен за пречистване на питейна вода. ? Практичен дизайн-с функция за сгъване, лека, с опростено управление на питейна вода с една ръка, бутонът за подаване на вода, защита от преливане.KOAIUSМатериал : пластмаса Напълно автоматично подаване на хартията : Няма спецификации : млечно-бял, прах цвят череша, тюркоаз.

Декларирани характеристики

milk white, cherry blossom powder, turquoise :