.

Машинка за фитилей за свещи RONXS, Щипки за свещници 3 в 1, Нож за фитилей и Ковшик за фитилей за свещи, Комплект за Грижа за свещи, Комплект аксесоари за свещи, Идеален п?

Машинка за фитилей за свещи RONXS, Щипки за свещници 3 в 1, Нож за фитилей и Ковшик за фитилей за свещи, Комплект за Грижа за

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Набор от аксесоари за свещи】 Нарежете фитил на свещ, за да се предотврати образуването на сажди, а също и увеличаване на времето на горене на свещиИзгасете свещта, с помощта на ковшик за фитиля, за да фитил не тлел.Задушете конусовидна свещи с помощта на капсула, така че восъкът да не слетел с върха на свещи. 【Качествена конструкция】 Набор от аксесоари за свещи Ronxs е направена от полирана неръждаема стомана с черна боя за продължителна употреба.Осигурява чиста покритие и е по-чисто и безопасно изгаряне на свещта. 【Удобен дизайн】Машинка за фитилей за свещи има заоблен дизайн.Щипци за гасене на свещи може да бъде окачен на стената, а съвет за фитиля изпълнена с елегантна дърворезба. 【Чудесен подарък】 Определени за нюхания свещи, елегантен дизайн, лесен за използване, с мек външен вид и луксозна подаръчна опаковка, ще се превърне в перфектният аксесоар за всеки любител на свещи. 【100% удовлетвореност】 Ако нещо се обърка, новият продукт ще се появи само на няколко кликвания.Нека този комплект ще бъде отличен домашен интериор.Ще се превърне в идеален подарък. 【Набор от аксесоари за свещи】 Нарежете фитил на свещ, за да се предотврати образуването на сажди, а също и увеличаване на времето на горене на свещи.Изгасете свещта, с помощта на ковшик за фитиля, за да фитил не тлел.Задушете конусовидна свещи с помощта на капсула, така че восъкът да не слетел с върха на свещи. 【Качествена конструкция】 Набор от аксесоари за свещи Ronxs е направена от полирана неръждаема стомана с черна боя за продължителна употреба.Осигурява чиста покритие и е по-чисто и безопасно изгаряне на свещта. 【Удобен дизайн】Машинка за фитилей за свещи има заоблен дизайн.Щипци за гасене на свещи може да бъде окачен на стената, а съвет за фитиля изпълнена с елегантна дърворезба. 【Чудесен подарък】 Определени за нюхания свещи, елегантен дизайн, лесен за използване, с мек външен вид и луксозна подаръчна опаковка, ще се превърне в перфектният аксесоар за всеки любител на свещи. 【100% удовлетвореност】 Ако нещо се обърка, новият продукт ще се появи само на няколко кликвания.Нека този комплект ще бъде отличен домашен интериор.Ще се превърне в идеален подарък.

Декларирани характеристики