.

DONL9BAUER Винаги Целуй Куче през Нощта, Дървена Табела, Надпис, Дървена Табела, Есенна Тиква, Селска Къща, Висящи на Стената Знаци, Декоративни растения За дома, Входнат?

DONL9BAUER Винаги Целуй Куче през Нощта, Дървена Табела, Надпис, Дървена Табела, Есенна Тиква, Селска Къща, Висящи на Стената

BGN 5.32

Сума
Налично за поръчка

* 【Измерване на размера на】" Знак "Винаги целуй куче в нощта" е с размери 4x10 см прибл Дебелината е 0,2 инча. * 【Материал】 е Изработен от чисто масивно дърво.Висококачествен печат на дървени таблетки за показване на ясни и ярки текстове, така че всеки може лесно да ги прочетете. трябва да се обърне внимание на влажност, ако искате да се използва на открито. * 【Удобен дисплей】 лесно се закача на предварително инсталирани пилообразные куки отзад или да публикувате на вашия любим мольберте или рафт. * 【Чудесен подарък】 Табела с ретро интериор - добър подарък за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, коледна украса.Също е добър подарък или украса на housewarming за вашите приятели или членове на семейството. * 【Качествено обслужване】 Бързо сервизно обслужване.Ако трябва да се коригира, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас! рум-100% удовлетворенное!.Материал : естествено дърво Стил : Селска къща Размер : 4x10 инча Проста и елегантни стенни живопис, която не е твърде голяма или твърде малка и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия домашен декора.Перфектен декоративен подарък за сватби, годишнини, рождени дни, нов дом и Коледа.Знаци, вдъхновени от домашен интериор, може да се използва в различни случаи.Просто и елегантно стенно изкуство, което не е твърде голяма и не твърде малка и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия домашен декора.Перфектен декоративен подарък за сватби, годишнини, рождени дни, нов дом и Коледа.Гарантирано удовлетворение : При закупуване на нашите продукти няма риск.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, можете да се свържете с нас и ние ще ви помогнем по всички възможни начини ".

Декларирани характеристики