.

Набор от Пододеяльников AOJIM от Чист Памук, Изискан Комплект спално бельо с цветя модел, 3 предмет на ципове, 1 Милото Воал и 2 Калъфки за възглавници, Пухени в японски ?

Набор от Пододеяльников AOJIM от Чист Памук, Изискан Комплект спално бельо с цветя модел, 3 предмет на ципове, 1 Милото Воал

BGN 34.49

Сума
Налично за поръчка

Двоен размер за единично легло : 1 чаршаф (68 "* 86") + 2 Калъфки за възглавници (20"* 26")Размер на Queen Size за двойно легло : 1 чаршаф (90 "* 90") + 2 Калъфки за възглавници (20"* 26").King Size за легла по-голям размер : 1 чаршаф (104 "* 90") + 2 Калъфки за възглавници (20" * 36").Машинно пране : Освобождава ръцете си.- Добре изберете съхраняващи режим със студена вода.По този начин може ефективно да защити вашият Чаршаф и Калъфка за възглавница.Използвайте в продължение на четири сезона : Памук дишаща и топло.Можете да изберете този комплект спално бельо за качествен сън през пролетта, лятото, есента и зимата. [Материал от 100% памук] олекотена завивка AOJIM с флорални принтом са изработени от естествена памучна тъкан, мека, удобна, лека и дишаща, с модел, който не избледнява и ще продължи по-дълго, което ви гарантира, светът спокоен сън. [Материал от 100% памук] олекотена завивка AOJIM с флорални принтом са изработени от естествена памучна тъкан, мека, удобна, лека и дишаща, с модел, който не избледнява и ще продължи по-дълго, което ви гарантира, светът спокоен сън. [Идеален подарък за декорация на стая] Калъфи за комплекти спално бельо осигуряват отлична естетика декор, са подходящи за подарък за рожден ден или празнични подаръци за себе си, приятелите и семейството си по различни поводи, като Деня на майката, нов дом, Коледа и т. Стеганое одеало не само затопля чувства, но и дава добър нощен сън, който повдига настроението ви и на хората около мен. [Лесна за използване и грижи] Калъф оборудван с тайния цип, който позволява удобно да се получи пуховое одеяло от своята практика.Четири ъглови завязки гарантират, че одеало остава неподвижно и стабилно в джоба.Чаршаф лесно се почиства ръчно или машинно пране.Можете или да го да изсъхне, или да изсъхне в перална машина при ниска температура.Да Не се излага на седалките химически почистване или отбеливанию. [Съдържанието на опаковката] В комплекта AOJIM включва : 1 * памучни покривки king size размер 104*90 инча и 2 * калъфки с размери 20* 36 инча. Моля, обърнете внимание, че в комплект спално бельо не са включени одеало и чаршаф. [Материал от 100% памук] олекотена завивка AOJIM с флорални принтом са изработени от естествена памучна тъкан, мека, удобна, лека и дишаща, с модел, който не избледнява и ще продължи по-дълго, което ви гарантира, светът спокоен сън.

Декларирани характеристики