.

TTKXT Лумбална Подкрепа Възглавница за офис стол, Лумбална възглавница за облекчаване на болки в гърба, лумбална опора за кола, Лумбална възглавница от пяна с ефект н?

TTKXT Лумбална Подкрепа Възглавница за офис стол, Лумбална възглавница за облекчаване на болки в гърба, лумбална опора за

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Ергономична лумбална възглавница】 Лумбална възглавница е обернутую конструкция с две крила, за да помогне за подобряване на стойката на гръбначния стълб, за предотвратяване на напрежение в лумбалния на мускулите и да направи лумбална отдел на гръбначния стълб опъната, идеална за премахване на лумбалните на налягането, равномерно поддържане на огъване на талиятаЛумбална опора за легла попълва разликата между поясницей и легло, спестява навеждане на 26 ° при спане върху нея.Леко и несъзнателно потягивайтесь цяла нощ и намаляване на натоварването на долната част на гърба, отпуснете мускулите на долната част на гърба и кръста. 【Широко приложение】 Тази възглавница за лумбална опора на долната част на гърба не само облекчава болката в гърба, но и се адаптира към извивката на гръбначния стълб.Когато спите на кръста, възглавница за подкрепа на лумбалния отдел за легла, столове, диван позволява да се отпуснете долната част на гърба и за облекчаване на умора у дома, в офиса и в колата по всяко време.Нашата възглавница за облегалка Подходяща за сън на очите, спи на гърба си, спи на корема, на водача с голям опит, офис работници, силен човек. 【Удобна и мека】 възглавница за подкрепа на долната част на гърба за автомобил с размери около 18,8 х 9,5 х 5. Подходящ за всеки столче или седалка.Калъф за възглавница за лумбална подкрепа е направен от материал с висока пропускливост на въздуха за комфортен контакт.Може да се свали за почистване, което го прави по-здрави, чисти, лек и мек, може да ви осигури комфорт в продължение на дълго време и да се осигури правилния баланс между подкрепа и комфорт. 【Премия Memory Foam】 Вътрешен материал в подкрепа на долната част на гърба офис стол е изработен от висококачествена пяна с висока плътност memory foam, тя не расплющивается с течение на времето и осигурява умерена подкрепа. Удобна лумбална възглавница от болки в гърба, не твърде лека и не твърде много, предоставя подходяща подкрепа на кръста и на гръбначния стълб и осигурява дълготраен комфорт в продължение на няколко часа.Надминавайки други възглавници на разположение на легла.Моля, обърнете внимание : дунапрен не могат да бъдат измити. 【Прекрасен подарък за семейството】 Тази възглавница от сколиоза - един чудесен подарък, който ще помогне за облекчаване на болката в гърба и подобряване на стойката при седене.

Декларирани характеристики