.

Tanlee / 2 броя, Коледни Чорапи с крака за домашни любимци, 18 инча, Коледни Чорапи за кучета, Изпъстрен Коледни Чорапи, Чорапи за Камината, Коледни украси (2, Червен и зеле?

Tanlee / 2 броя, Коледни Чорапи с крака за домашни любимци, 18 инча, Коледни Чорапи за кучета, Изпъстрен Коледни Чорапи, Чорапи

BGN 5.76

Сума
Налично за поръчка

Какво ПОЛУЧАВАТЕ : вие ще получите 2 броя коледни чорапи с участието на лапите на домашни любимци, червени и зелени цветове, отлична декорация за вас, за да се засили атмосферата на КоледаСладък дизайн лапи домашен любимец : специален и изискан дизайн, коледни чорапи, в клетка с участието на лапи на животното, украсена с червени и зелени лъкове, етикет с кучешки кости и етикет с риба кост.КОЛЕДНА УКРАСА : добри накити за украса на дома за Коледа.Подходящи за училище, клас, къщи, търговски центрове, супермаркети, магазини, хотели, занаятчийски продукти.ДОБРО качество : чорапи за лапите са изработени от висококачествени меко плюшено полиестер, удобни и гладка на допир, продължават дълго време.ПОПЪЛНЕТЕ ПОВЕЧЕ ПОДАРЪЦИ : чорапи достатъчно място, за да се запълни повече коледни подаръци, ширина на вратата отглеждане е прибл. от 8 инча, ширина на дъното прибл. 11 см, а дължината е прибл.Какво ПОЛУЧАВАТЕ : вие ще получите 2 броя коледни чорапи с участието на лапите на домашни любимци, червени и зелени цветове, отлична декорация за вас, за да се засили атмосферата на Коледа.Сладък дизайн лапи домашен любимец : специален и изискан дизайн, коледни чорапи, в клетка с участието на лапи на животното, украсена с червени и зелени лъкове, етикет с кучешки кости и етикет с риба кост.КОЛЕДНА УКРАСА : добри накити за украса на дома за Коледа.Подходящи за училище, клас, къщи, търговски центрове, супермаркети, магазини, хотели, занаятчийски продукти.ДОБРО качество : чорапи за лапите са изработени от висококачествени меко плюшено полиестер, удобни и гладка на допир, продължават дълго време.ПОПЪЛНЕТЕ ПОВЕЧЕ ПОДАРЪЦИ : чорапи достатъчно място, за да се запълни повече коледни подаръци, ширина на вратата отглеждане е прибл. от 8 инча, ширина на дъното прибл. 11 см, а дължината е прибл.Технически характеристики : Ширина на вратата отглеждане : прибл. Широчина на дъното отглеждане 8 см : прибл. Дължина отглеждане 11 см : прибл. 45 см/18 см Материал : плюшено полиестер Помещение включва : 2 x коледни чорапи, Бележки : поради ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на.

Декларирани характеристики