.

Healeved Коледен Комплект Куки, Закачалка За Отглеждане, Венец, Декор за вашия работен плот, 4 бр., Държач за Отглеждане във формата на Снежен човек, Поставка За Отглежда?

Healeved Коледен Комплект Куки, Закачалка За Отглеждане, Венец, Декор за вашия работен плот, 4 бр., Държач за Отглеждане във

BGN 44.15

Сума
Налично за поръчка

Селски държачи за отглеждане : Използва се един добър железен материал фина работа, здрав и издръжлив на целия срок на службаПоставка за съхранение на камината : Трайни материали има достатъчно празници сезон след сезон, можете да ги използвате отново и отново.Държач за отглеждане с снежинками : ЛЕСЕН ЗА инсталиране : За монтаж, не изисква никакви инструменти, просто поставете тези куки върху равна повърхност, като камини, врати, первази, рафтове, за стабилна употреба.При необходимост тя може да се засили такива материали, като на лента.Куки за отглеждане : Лесен за монтиране : за да инсталирате, не са необходими инструменти.Куката може да бъде като на камината, така и на врати.Коледни аксесоари : ГЪВКАВИ - закачалки за отглеждане на мантия не е чуплива и не се огъват, като всички други закачалки, които виждате, което удължава живота на куката за отглеждане.Списък на пакетите 4 x каминных куката Характеристики -Материал : Желязо коледна украса за камината - Цвят : както е показано коледна поставка за отглеждане - Размер : 16,00 X11,00 X4,50 см / 6,29 X4,32 X1 държачи за чорапи за мантията. - Тези уникални манто куки не се нуждаят от пирони или винтове, не оставят след себе си грозни следи и да не навредят на повърхността на мебелите след коледните празници. - Използването на добро и тънък железен материал ръчно изработени, трайни и трайни за каминного куката за коледни чорапи за цял живот. - някои празнична атмосфера, тя може да се използва за задържане на чанти в ежедневието коледни куки за отглеждане. - Добра носеща способност, това може да бъде за вашите коледни чорапи, които ще изпълните множество подаръци на каминных притежателя за чорапи за камината. - развешивание коледни чорапи, коледни подаръци, чанти или други предмети на полицата рафта, каминном или настолен железном куката.Информация за Товарахгарландская закачалка за мантия е Подходящ за захващане на коледните чорапи и други предмети.Коледен кука за полицата рафтове Идеален коледен подарък за вашето семейство и приятели.ganchos para esferas navideñas За инсталиране на тези куки не се нуждаят от пирони, бормашина, но те са доста трайни. Държач за коледни чорапи е направен от добър материал за продължителна употреба.Куки за отглеждане на рафта и са идеални за по-добра организация, монтаж и съхранение на малки неща.

Декларирани характеристики