.

Чанта За Съхранение на Хигиенни Кърпички, Чанта За Менструална Чашка, Преносими Тампони, дамски Чанти За Събиране с Притежателя на Чантата върху Бутона, 2 бр.

Чанта За Съхранение на Хигиенни Кърпички, Чанта За Менструална Чашка, Преносими Тампони, дамски Чанти За Събиране с Притежателя

BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

Материал : Чанта за съхранение на салфетки, изработени от висококачествена тъкан Оксфорд, здраваБлагодарение на дизайна с цип можете да го използвате с доверие. * 12 см * 5 см/4,72 инча * 4,72 инча * 1,96 инча, има 2 стил.Това ще бъде перфектен подарък за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, нов дом, на бала на детето и т. Употреба : той Е водоустойчив и моющийся титуляр за подложки за хранене.Торбички за хигиенни кърпички са удобни за съхранение и пренасяне.Употреба : Идеалната чанта за съхранение на бельо, хигиенни кърпи, памперси и т. Са подходящи за момичета и жени по време на пътуване и на открито.Широко приложение : Очарователна чанта също могат да се настанят слушалки, дреболия, лабиален червила, козметика за основите, парфюм, ключове, банкова карта, мини-гребени, мини-огледала, бижута, лак за нокти и т. Чанта за съхранение на хигиенни кърпички, чанта за менструална чаши, преносими тампони, дамски чанти за събиране с притежателя на портфейла на бутона 2 бр., това ще бъде перфектен подарък за рожден ден и подарък за Коледа, Деня на благодарността, нов дом, на бала на детето и т.

Декларирани характеристики