.

TomaiBaby 36 бр. Коледна Топка Украси Коледно Дърво, Пластмасови Блестящи Висулки, за Празнична Украса на Сватбени Партита (Розово Злато)

TomaiBaby 36 бр. Коледна Топка Украси Коледно Дърво, Пластмасови Блестящи Висулки, за Празнична Украса на Сватбени Партита

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?【Топки за украса на коледната елха】, украсена с мъниста от розово злато, искрящи линии или звездите, много подходящи за коледни елхиВсички те са снабдени с джапанки, за да ви е по-лесно да се мотае тези коледни топки за коледна елха.Те са много подходящи и за декорация на вашия празник и ще станат част от вашата празнична традиция. ?【Пластмасови топки за коледна украса】 Тези коледни топки са изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, която е по-устойчив на счупване, отколкото традиционните изделия от стъкло.Те идеално се съчетават красота и блясък истинско стъкло с трайни пластмасови топки, защищающими от падане. ?【Лесно почистване】 за Да се предотврати проливането на пайети, ние поставяме всички бижута в прозрачна коледна топка, а след това приклеиваем блестящ лепило към вътрешната повърхност на кълбо, за да му е лесно за почистване. ?【Коледни висящи топки】 Всяка сферично бижу е снабдено с подвижна кука, за който мога да се държа. изчистването на една кука, също така можете да възложи с любимите си бижута в прозрачен балон. ?【Декорация за коледни топки】36 бр. декорации за коледни топки с 6 уникални рисунки и 6 бр. за всяка рисунка.Размерът на коледната топка е 6 см /2.4 инча (диаметър).Подходящ за повечето коледни елхи.Описание С наближаването на Коледа всички се стремят да се подготвят най-добри празнични украси.Нашият коледен окачен топката просто не е необходима.Просто да ги окачите на коледна елха, за да коледното дърво изглеждаше още по-красива.Много подходящ за провеждане на коледните партита, новогодишни партита, зимни и празненства!Характеристики Материал : Пластмаса.- Цвят : rose gold.- Пълен мъниста от розово злато, блестящи линии или звездички, са много подходящи за коледни елхи.Всички те са снабдени с джапанки, за да ви е по-лесно да се мотае тези коледни топки за коледна елха.Те са много подходящи и за декорация на вашия празник и ще станат част от вашата празнична традиция.- Тези коледни топки са изработени от трайни и екологично чиста пластмаса, която е по-устойчив на счупване, отколкото традиционните изделия от стъкло.Те идеално се съчетават красота и блясък истинско стъкло с трайни пластмасови топки, защищающими от падане.- За да се предотврати проливането на пайети, ние поставяме всички бижута в прозрачна коледна топка, а след това приклеиваем блестящ лепило към вътрешната повърхност на кълбо, за да му е лесно за почистване.

Декларирани характеристики