.

Ако Не Искате да се Учи, Никой Не може да Ви помогне. Ако Сте Решени да се Учат, Никой Не може да Ви Спре. Вдъхновяващ Декор за домашния офис, Интериор на спални, знак з?

Ако Не Искате да се Учи, Никой Не може да Ви помогне. Ако Сте Решени да се Учат, Никой Не може да Ви Спре. Вдъхновяващ Декор

BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

АКСЕСОАРИ - Офис декор за жени и мъже, вдъхновяващи офис декор, отлични подходящ за акцент в офис бюро или рафтЗабавни надписи - Забавна табела, която се използва като десктоп табели или настолни аксесоари.Това е забавно и уютно допълнение към вашия работен плот, на офиса, дома или срив.Забележка : Това е забавно напомняне за ежедневието, перфектен за офис знак за добър ден.ИДЕАЛЕН размер - Дървен декор с благодарни знак "благословен и Благодарен", размер 12 "x 6"х 0,12". Перфектен размер, който привлича вниманието, не като при това е твърде много място.АКСЕСОАРИ - Офис декор за жени и мъже, вдъхновяващи офис декор, отлични подходящ за акцент в офис бюро или рафт.Забавни надписи - Забавна табела, която се използва като десктоп табели или настолни аксесоари.Това е забавно и уютно допълнение към вашия работен плот, на офиса, дома или срив.Забележка : Това е забавно напомняне за ежедневието, перфектен за офис знак за добър ден.Идеален размер -дървен декор с благодарни знак на благодарност е с размери 12 "x 6" х 0,12". Перфектен размер, за да привлече вашето внимание, не като при това е твърде много място. уникален дървен декор за стената от благословенного дърво за украса на хола, идеален за housewarming, на празника или за подарък за всеки повод.

Декларирани характеристики