.

Защита на ъгъла на Винтажного кутия за кабинет-Триъгълна кутия За маса, Ъглов шкаф с Винтове, Декоративна Дървена Капачка за кутия, предпазител За Мебели кътче, Бро?

Защита на ъгъла на Винтажного кутия за кабинет-Триъгълна кутия За маса, Ъглов шкаф с Винтове, Декоративна Дървена Капачка

BGN 11.25

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Висококачествен и издръжлив материал】 Ретро ъгъл на кутията е Изработена от висококачествени метални материали, удебеляване, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия.Декоративна кант, уникален ретро дизайн антични, здрав и класически външен вид може да засили ъглови съединения, те са перфектното решение за дома и мебели. 【Съдържанието на опаковката】 Всеки различен размер съответства на различен брой изисквания.Всяко ъглово огради с 3 монтажни дупки и идва със съответните винтове. 20 mm (3/4 инча) : ъглово огради 32шт и винтове 96шт; 25 мм (1 инч) : ъглово огради 24шт и винтове 72шт; 30 mm (1,18 инча) : ъглово огради 12шт и винтове 36шт; 35 mm (1,38 инча) : ъглово огради 8шт и винтове 24шт.Придайте характер и защита на вашите мебели, кутия, квадратному гърне и т. 【Универсален размер и няколко цвята 】 Цвят : златен, сребърен, бронзов. Размер : 20 mm (3/4"), 25 мм (1 инч), 30 мм (1,18 инча), 35 mm (1,38 инча).Универсален размер и разнообразие от цветове отговарят на вашите дневните нужди.Брилянтни цветове и елегантен кът за шкафове-кутии са стилни аксесоари, които можете да използвате в повечето метални шкафове, кутии, постаменти и други мебели. 【Използва се за декорация и защита на】 се Поставя в долния ъгъл, украса на маса, кутия за бижута; защитава ъгъл на масата, маса, поле, мебели, дървени кутии от повреди.Добавете характерности и защита на вашите мебели, квадратному гърне и т. с помощта на красиви декорации от цели метал.И използвайте за украса на кутии (кутии за пури, папие-маше и т. Нашите метални кътове за кутии наистина придават на вашите проекти нотка на класа и блясък. 【Забележка и 100% без риск за закупуване на】 (1) не Могат да бъдат малки изкривявания на цветовете се дължи на различни разрешения на компютъра.(2) Може да се появи една малка грешка се дължи на различни ръчно измерване. 【Висококачествен и издръжлив материал】 Ретро ъгъл на кутията е Изработена от висококачествени метални материали, удебеляване, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия.

Декларирани характеристики