.

Еластичен Афро-Туист Цвят на косата 2 Тъмно кафява Къдрава кичури за удължаване на коса Passion Twist Hair # 2 Еластични Афро-Усукване на косата за меки къдрици 16 инча 3 опако?

Еластичен Афро-Туист Цвят на косата 2 Тъмно кафява Къдрава кичури за удължаване на коса Passion Twist Hair 2 Еластични Афро-Усукване

BGN 6.49

Сума
Налично за поръчка

?【Информация за косата Spring Twist】 : 16 инча, цвят на коса, за тъкане на marley twist, 2, 8 направления в опаковка, 40 г / опаковки, 3 опаковки в партидата, с общо тегло 120 (± 5) g / партия, много меки и пухкави, с повече коса и заводска цена ?【Материал за плетене на къдрава коса】 : Еластичен афро-туист цвят на косата 2 е изработен от висококачествен низкотемпературного синтетични влакна, огнеупорни, без мирис, приятен за кожата, лек, не спутывается, изглежда естествено.Достатъчно безопасен за децата, заплетающих косата си в опашка. ?【Предимства за коса Marley】 : Тези косата за плетене marley twist са идеални за прически с ръце в домашни условия, като меки къдрици, къдрици-пеперуди, коса с обрат passion twist, пролетни къдрици twist и т. Е много удобно и спестява пари, което е по-важно, прави ви чаровна и уверена в себе си. ?【Инсталиране на】: Тези 2 # къдрава коса, плетене на предварително разделени, много са лесни за инсталиране, могат да бъдат заплетены за различни прически или просто да са свързани на една кука, като афро къдрава коса на една кука. ?【Многоцветен вариант 】 на разположение 16 цвята. 1Б, 2#, 4#, 27#, 30#, 350#, 613#, Бордо, Сиво, синьо, лилаво, червено, зелено, оранжево, жълто, розово. ?【Политика за връщане без причина】 : бърза доставка в рамките на 2-5 дни, подлежи на връщане или замяна.Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси за нашия кудрявом повишаването на косата с плетением косичек, аз ще направя всичко възможно, за да ви помогне.Успешно пазаруване.Информация за къдрава къдрава коса, плетене косичек : . Функция на косата : Тези къдрава усукани коса, плетене многофункционални.Първо : можете да ги заплетать за различни прически, кои ви харесват : изкуствени къдрици, косата с обрат "страст", къдрици "пеперуда", косата с обрат "пролет" и други защитни прически.Второ : Може да се използва като средство за меки къдрици.Добавете цвят и форма, за локонам машинно производство, за да изглеждат по-естествено и красиво.Трето : да се Използва като кудрявого удължаване на коса, плетене на една кука.Можете да се излегнете точно като истински колан, вратовръзка на една кука, и той отново ще скача, като естествена коса. Материал за коса : Предварително пухкави пролетта косата, изработени от висококачествени низкотемпературного огнестойкого синтетични влакна, 100% ръчна изработка, естествени на вид, меки и пухкави, са идеални за всяка защитна прически със собствените си ръце.

Декларирани характеристики