.

FCHW-перука С Къса Тюркоаз коса, Перуки За черни жени, Кратък Перука с къса стрижками Pixie, Перуки За черни жени, Къси Синтетични Перуки За черни жени, афроамериканские ?

FCHW-перука С Къса Тюркоаз коса, Перуки За черни жени, Кратък Перука с къса стрижками Pixie, Перуки За черни жени, Къси Синтетични

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Тип на перука : 100% термостойкое синтетично влакно, изглежда естествено, много хубаво, че ще ви даде повече увереност и чар. Цвят : Тюркоазено перуки; Тегло : около 90 гр; Дължина : перука с къса подстрижка pixie; Материал на косата : синтетична перука. Размер шапки : Среден размер, обиколката на главата : 22,8-24,4 инча, размерът се регулира, никакви игли или ленти не се изисква.всичко, което трябва да направите, е само да се регулира куки вътре шапки по размер, съответстваща на главата си.тя може да се обърне на повечето от жените и мъжете;. Перука с безплатна шапочкой за перука, перуки на допир истински на човешки косъм.Високо качество и могат да се използват в продължение на много дълго време. Изображението се показва, само за справка, реалният перука е малко по-различно от картината, моля, купувайте внимателно, ако сте против!Получаване на стилна перука, отворете го и го дръж се за известно време да се охлади, за прически, обърнете се към картинката, размахване на перука ръце или нарязани на перука от, така че той изглеждаше точно така, както на снимката!. Може да е горещо : да, той може да е гореща по-малко от 120 градуса, но не бива да се боя; 2. Материал на косата : висококачествено термостойкое синтетични влакна; Детайли на продукта 1. Дължина : къса; 2. Тегло : 90 грама; Осъществяване включва : 1 х красив модерен кратък перука + 1 х шапка за перука Приложение : Лесно нанасяне със собствените си ръце Нанасяне отнема само около 2 минути, и можете да направите всичко това сами, без чужда помощ.ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА За ПЕРУКА 1. Срешете перуката гребен с широки зъбци. Добавете малко шампоан в хладка вода.Внимателно изплакнете перука във водата, докато той не е наситен, и го задръжте за около 15 минути. Източване на водата и няколко пъти с перука чиста хладка вода. Внимателно изстискайте водата от перука. Сложете перука върху суха кърпа и се оставя на проветриво място, да изсъхне за една нощ.Създайте свой собствен стил за красота * 100% висококачествено термостойкое синтетични влакна, клас Аа * Меко на допир, изглежда естествено, като истински човешки косъм. * Перуки - идеалният избор за Хелоуин, на ежедневния живот, концерти, тематични партита, сватби, срещи и всякакъв друг повод. * Ние предлагаме висококачествен продукт с натурален цвят и добра консистенция.

Декларирани характеристики