.

5D Диамантена Картина на Залеза Снежна Сцена на Номерата на Комплекти за Възрастни, Горски Вила през зимата Боя с Диамант Комплекти за рисуване Пълен Набор от Трени?

5D Диамантена Картина на Залеза Снежна Сцена на Номерата на Комплекти за Възрастни, Горски Вила през зимата Боя с Диамант

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

? Високо качество : Ние използваме 100% эпоксидную смола за производство на диаманти на най-високо качество, прозрачен водоустойчив платно за рисуване, и след като завърши своя шедьовър, той ще бъде плосък и лесно ще поставите в рамкаЛепилен слой е много здрав, така че диамант, не е лесно да падне и може да се съхранява повече от 20 години. ? Подходящ размер : Комплекти за диамант живопис са размер на платното 12x16 инча, достатъчно голям, за да покаже детайлите на изображението.Цвят на диамантите никога не поблекнет.Висококачествени диаманти са еднакви по размер и форма. ?Комплект за рисуване включва : платно, глина, тава, diamond писалка за рисуване и на 30% повече диаманти.Нашите комплекти включват в себе си всичко, което ви трябва. ? Помощник за декомпресия и подарък за украса : Създаване на картини с диаманти може да ви помогне да се освободите от стреса, да се отпуснете, за да се развива активно мислене, за да изпитате чувство за постижение и отгледа търпение.Комплекти за рисуване диаманти и да се използват за украса на вашия дом, офис стая, се използва като подарък за рожден ден, сватба, всеки щастлив ден. ?Допълнителни диаманти : Ние даваме допълнителни 30% от всеки цвят, заедно с диаманти.Всички диамантени картини са проверени и се претеглят в завода, за да се уверите, че нито едно мънисто няма да изчезна.Ако диамант случайно е изгубен, ние безплатно ще се замени.Комплекти за рисуване с диаманти, със собствените си ръце - това е една приятна рана, която е лесно да се събере, което я прави отлична за деца / за възрастни / начинаещи.Рисуване с диаманти - идеално занимание за деца, които те могат да споделят с майка си, баща си или с приятели.Рисуване с диаманти може да украсят стаята си, което му придава по-дизайнерски вид.Ние искрено се надяваме, че любителите на изкуството с диаманти ще получите удоволствие от изкуството с диаманти!.Платно за рисуване + Дръжка + Diamond тава + Лепило + Многоцветни диамант мъниста.Платно за рисуване + Дръжка + Diamond тава + Лепило + Многоцветни диамант мъниста. Подобрете настроението си и се освободете се от стреса.Помага да се концентрирате и да избягате от всякакви тревоги.

Декларирани характеристики