.

Honra Реквизит За Снимки на Новородени, Перлена Превръзка На Главата, Детски Фотосесии, Аксесоари За коса с завязками (Бял 04)

Honra Реквизит За Снимки на Новородени, Перлена Превръзка На Главата, Детски Фотосесии, Аксесоари За коса с завязками (Бял

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

【Приятен дизайн】 Прост и елегантен дизайн превръзка на главата лесно ще даде своя начин на специална текстура, и ние вярваме, че тази перлена превръзка ще ви донесе повече вдъхновение 【Растягивающийся】 Красив детски вратовръзката е изработена от фина изкуствена перла с мека лента или марля, удобен за носене на дете. 【Многоцелеви】 Този сладък подхват може да се използва не само като реквизит за снимки, той също така е подходящ за ежедневно носене.Можете също така да регулирате лента или тензух, за да украсят китката си в съответствие с вашите предпочитания. 【Разнообразие от цветове】 Естествени пастелни цветове перли се съчетават добре с фон за снимки на новородени.Различни цветове по ваш избор, изглеждат страхотно. 【Предпоставка включва】 1 х детски превръзка на главата в кутия.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Описание : Перлени ленти на главата за снимане на новороденото Материал : изкуствена перла Размер : за дете 0-3 месеца на Помещение включва : 1 х превръзка на главата в кутия с Инструкции за грижа Тези елементи са произведени като подпори за фотография.Моля, свържете се с тези неща внимателно. и ако перли понякога се преплита, моля, бъдете търпеливи, за да приведат себе си в ред. СПЕЦИАЛНИ указания 1. Партията на коса могат да се различават в различните доставки. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания. Правим снимки на естествена дневна светлина и правим всичко възможно, за да предадат цвят възможно най-точно.Но действителните цветове на получените продукти могат да се различават малко от това, тъй като те са показани в Интернет.Цветовете също могат да се различават малко в различните монитори. Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви въпроси или специални желания.Ние ще направим всичко възможно, за бързо да ви отговори и да ви помогне, доколкото е по силите ни!Благодаря ти, че погледна!.

Декларирани характеристики