.

AISLPC 10,1-инчов цифрова фоторамка WiFi, интелигентна цифрова фоторамка с 16 GB памет, сензорен дисплей, автоматично завъртане, лесна настройка и възможност за споделяне н?

AISLPC 10,1-инчов цифрова фоторамка WiFi, интелигентна цифрова фоторамка с 16 GB памет, сензорен дисплей, автоматично завъртане,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Захранващ Адаптер wifi digital frame трябва постоянно да се свърже с мрежатаДигитална рамка поддържа качване на изображението в приложението, Кит, Micro SD карта, USB-устройство.Дигиталната фоторамка е с 16 GB вградена памет, поддържа качване на снимки / видео в почти всички формати. 【Моментално споделяне на снимки и видео】 Поканете приятели и семейство да споделят снимки или кратки видеоклипове (до 30 секунди) директно чрез приложението Кит с вашата електронна фоторамкой.Приложение Кит може да работи на устройства с Android, така и i OS, безплатен неограничен облачное хранилище, без месечни такси. 【Поддръжка на гласово управление Алекса】 Благодарение на резолюция от тази на Wi-Fi, цифрови фоторамки 1280 * 800 HD можете да разчитате на получаване на ясни снимки и видео.Той е съвместим с Алекса, и на вашия екип могат лесно да включват или изключват, увеличаване или намаляване на силата на звука, а също така и да спре или да възпроизвеждате видеоклипове или снимки, че така удобно в живота си!. 【Памет от 16 GB】 Вграден хранилище с обем 16 GB и максимално разширен слот за SD-карти с обем 128 GB ви позволяват да споделяте повече от 40 000 снимки.И слотове за USB и Micro USB за бърза и удобна за импортиране на снимки и видеоклипове, които позволяват да използвате Digital frame дори и без връзка с Wi-Fi, предоставят повече възможности за качване на снимки. 【Бърза и лесна настройка на】 Удобен интерфейс дизайн го прави лесен за употреба и за всички възрасти.И чувствителен на допир екран прави използването на много по-лесно от всякога.Цифрова фоторамка AISLPC 10.1 инча с подвижна стойка, монтиране на стена или маса, поставка за портретна или пейзажна фотография.Тя може лесно да се разположат по всеки удобен за вас начин и съдържанието автоматично ще се завърти. 【Идеален за подарък】 Направете изненада на своите баба и дядо, родители и всички, които обичаш, давайки им дигитална рамка за снимки ISLPC.Идеален подарък за рожден ден, сватба, абитуриентски, семейни тържества и много други празници.И това се подкрепя гаранция за 1 година, ние ще дадем 100% гаранция за сервизно обслужване.Моля, свържете се с нас за бързо решение, ако имате някакви въпроси относно нашата умна фоторамке. Размер на екрана : 10.1 инча (16 : 10). Резолюция : 1280*800. Вградена памет : 16 GB. Поддържани карти за памет : карта на Micro SD карта (максимум 128 GB, не е включена в комплекта).

Декларирани характеристики