.

8 Бр. Гривни за Измиване на Лицето, Спа Лента за измиване на Китките, Превръзка за Кърпи от Микрофибър, Дъвка за Измиване на Лицето, Впитывающая Превръзка от неопрен ?

8 Бр. Гривни за Измиване на Лицето, Спа Лента за измиване на Китките, Превръзка за Кърпи от Микрофибър, Дъвка за Измиване

BGN 2.80

Сума
Налично за поръчка

【СПА ПРЕВРЪЗКА от неопрен за ИЗМИВАНЕ на КИТКАТА】 все още се притеснявате, че водата винаги от пръска навсякъде, когато миете лицето си?В миналото водата дойде при вас точно на лакътяС тази каишка за измиване на лицето ви вече няма да бъде нарушен поток на водата.дръжте ръкави и на ръцете си суха.имате на тезгяха почти не обиколки вода. 【Широко използвани гривни 】 Гривни за измиване на лицето са подходящи не само за измиване на лицето и грима, но също така са подходящи за повечето ежедневни ситуации, в изпълнение на домашна работа, занимания по йога, спорт и т., И могат да поглъщат влагата и потта. 【За МНОГОКРАТНА употреба】 Тези женски гривни за измиване на китката, изработени от висококачествен мек коралов кадифе.Дишаща, лек, преносим и многократна употреба. 【ДОСТАТЪЧНО】 Предлагаме ви 4 двойки гривни на китката.Четири различни цветове за вас и вашето семейство.Направете измиване на лицето по-приятно.Каишка има добра еластичност и може лесно да бъде удължен, за да е по-добре облегать китката. 【Липсата на риск от ЗАКУПУВАНЕ на 】 Ние се придържаме към високо качество на продуктите и добро следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас.Купувайте без риск и незабавно поставете поръчка.Все още се притеснявате, че водата винаги от пръска навсякъде, когато миете лицето си?В миналото водата дойде при вас точно на лакътя.С тази каишка за измиване на лицето ви вече няма да бъде нарушен поток на водата.дръжте ръкави и на ръцете си суха.имате на тезгяха почти не обиколки вода.Че ти получаваш? 2 X Синьо китката за измиване на лицето 2 X сиво китката за измиване на лицето 2 X rose китката за измиване на лицето 2 X бяло китката за измиване на лицето.

Декларирани характеристики