.

Отклеивающаяся теракот дебелина 0,027 инча, Виниловое подови настилки, Шестостенни теракот, Лесно се реже и се определя, тънка и здрава, Водоустойчива теракот, със со?

Отклеивающаяся теракот дебелина 0,027 инча, Виниловое подови настилки, Шестостенни теракот, Лесно се реже и се определя,

BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

? Размер : Дебелина един детайл е 0,027 инча (0,7 мм)Размер на 9,1 x 7,9 x 4.5 инча, 10 броя в една опаковка може да заеме 3,7 кв. Поръчайте една опаковка, за да видите истински продукт, преди да получите достатъчно, за да не се създават неудобства за живота си. ?НАПРАВИ си сам : теракот Peel and стик се предлага в четири едноцветни цвята (бяло, черно, тъмно сиво и светло сиво).Изберете това, което искаш.Творчески комбинация нарушават монотонността на традиционните подови настилки. ? Инсталация "Направи си сам" : просто чистя и приклей.Самозалепващи винилови настилки лесно са нарязани с ножица или поделочным нож, варов разтвор или специални инструменти не се изискват. ? Водоустойчив, лесно моющаяся и износостойкая : теракот peel and stick е изработена от износостойкого материал PVC, трайна.Лепило за винилови настилки, ще бъде по-адгезивным при използване. ? Моля, обърнете внимание : Нашата теракот, която е по-тънка и стегната, се различава от традиционните винил подови настилки.повърхността е устойчива на износване слой, въпреки че шестоъгълник плочки са тънки, те могат да се справят дълго време. ние се занимаваме с проектиране, производство и продажба на подови плочки peel and stick, а винилови настилки на нашата компания са били продадени в много страни на Европа и Северна Америка.Ние ви предлагаме различни възможности : цветен модел, мрамор вид, Текстура на дърво, Обикновен цвят, с различна дебелина и материали.Ние предлагаме на нашите клиенти денонощно онлайн-услуги.Моля, не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси или проблеми.Теракот peel and stick е черно, бяло, светло сиво, тъмно сиво на цвят, са на разположение четири цвята.Можете да наруши монотонността на повторения, като "Направи си сам" в съответствие със своето творчество.Ако не ви харесва да мислите за това, как да се съчетаят, ние подбрахме 20 бр. Тъй като теракот peel and stick waterproof лека атлетика, а също и притежава силна адгезией, вие можете да я използвате не само на пода, но и върху стените.Те са подходящи за дърво, керамика, стъкло и шперплат, но преди инсталацията, трябва да се уверите, че те са чисти, сухи и гладки.

Декларирани характеристики