.

Универсален държач баркод скенер ANVESE, държач за сканиране на баркодове, скоба за четене на баркодове, подходящ за повечето скенери за баркодове (5 бр. в стил A)

Универсален държач баркод скенер ANVESE, държач за сканиране на баркодове, скоба за четене на баркодове, подходящ за повечето

BGN 28.00

Сума
Налично за поръчка

【Универсален размер подкрепя предната и страничната фиксация, подходящ за различни нужди употреба 【Здрав държач на скенер】Притежателя на баркод скенер изработен от устойчив материал, изключително трайни и трайни. 【Лесна употреба】 Лесен за инсталиране и премахване, поддръжка на две начини за окачване на стена, за определяне на пирон или фиксиране на двустранна клейкими стикери. 【Широко приложение】 Този държач на скенер идеални за супермаркети, търговски центрове за търговия на дребно, касови апарати, сергии, книжарници, складови помещения, логистични и т. 【Предпоставка включва】 Титуляр за баркод скенер 5x Upgrade поддържа предната и страничната фиксация, подходящ за различни приложения. 【Здрав държач на скенер】Притежателя на баркод скенер изработен от устойчив материал, изключително трайни и трайни. 【Лесна употреба】 Лесен за инсталиране и премахване, поддръжка на две начини за окачване на стена, за определяне на пирон или фиксиране на двустранна клейкими стикери. 【Широко приложение】 Този държач на скенер идеални за супермаркети, търговски центрове за търговия на дребно, касови апарати, сергии, книжарници, складови помещения, логистични и т. 【Предпоставка включва】 Титуляр за баркод скенер 5x Upgrade поддържа предната и страничната фиксация, подходящ за различни приложения.【Здрав държач на скенер】Притежателя на баркод скенер изработен от устойчив материал, изключително трайни и трайни.【Лесна употреба】 Лесен за инсталиране и премахване, поддръжка на две начини за окачване на стена, за определяне на пирон или фиксиране на двустранна клейкими стикери.【Широко приложение】 Този държач на скенер идеални за супермаркети, търговски центрове за търговия на дребно, касови апарати, сергии, книжарници, складови помещения, логистични и т. 【Предпоставка включва】 на 5-кратно обновяване на притежателя на баркод скенер и фиксирани аксесоари. (баркод скенер в комплекта не са включени).

Декларирани характеристики