.

Комплект предните стояночных светлини VASTAUTO и насоки на завоя, съвместим с Chevy Monte Carlo SS 1981-1988 години на освобождаването (2 бр.)

Комплект предните стояночных светлини VASTAUTO и насоки на завоя, съвместим с Chevy Monte Carlo SS 1981-1988 години на освобождаването

BGN 24.20

Сума
Налично за поръчка

【Функция】 Лесна инсталация, щепсела и да играе, точно индивидуализиране и директен заместителМястото на инсталация се намира в предната част на колата. 【Съвместимост】 1981-1988 Chevy Monte Carlo SS. 【Включва】 1 Комплект на предните стояночных светлини и насоки на завоя. 【Премиум качество】 е Изработен от висококачествен материал.Тестван и сертифициран за съответствие или превишение на стандарти за качество OEM.Всички продукти е 100% тествани преди да изпратите от завода. 【Гаранция 12 месеца】 На предния паркинг и указател на завоя е наличен гаранция 12 месеца.Беспроблемная политиката за връщане.Моля, купете си я с вашата увереност.Предимство : Изработен е от висококачествен материал.Тестван и сертифициран за съответствие или превишение на стандарти за качество OEM. 100% Тестван преди да изпратите от завода.Съвместим с : 1981-1988 Chevy Monte Carlo комплектът включва : 1 комплект на предните стояночных светлини и насоки на завоя Гаранция : На предната стояночные светлини и насоки на завоя е наличен гаранция 12 месеца. Беспроблемная политиката за връщане.Моля, купете си я с вашата увереност.

Декларирани характеристики