.

erddcbb Стъклена етажерка за Баня От Неръждаема Стомана, Однослойная Стъклена етажерка за Баня, Стъклени Тоалетка за рафтове в банята (Цвят: Syele1)

erddcbb Стъклена етажерка за Баня От Неръждаема Стомана, Однослойная Стъклена етажерка за Баня, Стъклени Тоалетка за рафтове

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

➤ Материал стъкло рамки за банята-изработен е от меден материал, който притежава висока носеща способност и е трайна ➤ Ограда - увеличете ограда, за да се предотврати случайно попада. ➤ Гъст стъкло -утолщенное высокопрочное взрывозащищенное закалено стъкло, сигурно.Не е лесно да се прекъсне, лесен за почистване, гладки ръбове. ➤ Лесно се монтира този продукт е на различни повърхности, включително плочки и гипсокартон.Удобно се съчетава с другите серии и аксесоари. ➤ Обхват на приложение - можете да поставите сапун, кутии за четка за зъби, тоалетни принадлежности и така нататък. ➤ Материал стъкло рамки за банята-изработен е от меден материал, който притежава висока носеща способност и е трайна. ➤ Ограда - увеличете ограда, за да се предотврати случайно попада. ➤ Гъст стъкло -утолщенное высокопрочное взрывозащищенное закалено стъкло, сигурно.Не е лесно да се прекъсне, лесен за почистване, гладки ръбове. ➤ Лесно се монтира този продукт е на различни повърхности, включително плочки и гипсокартон.Удобно се съчетава с другите серии и аксесоари. ➤ Обхват на приложение - можете да поставите сапун, кутии за четка за зъби, тоалетни принадлежности и така нататък.Най-добрата полк за баня, може да направи разликата между спокойствието в банята или на хаоса.В помещението можете да си починете, без да виждат вашия съхранение сортиран може да помогне да го направи щастлив пространство шкаф - стил за съхранение на често липсва в по-малки бани, душ стаи, и мебели за баня, което прави монтиране на багажник решение умна маршрут, за да преминете down2 начини за инсталация-без пробиване , с лепкава подложка-пробиване с скобяными pack HOW-добре е да инсталирате душ SHELF1, да се съберат шкафове с бар и screws2, почистете повърхността, се уверете, че тя е суха, гладка, чиста и без прах, масла и grease3, слезьте стикер на капака и го поставете на 4 Стикери право place4 натиснете етикети плътно в продължение на 30 seconds5, определяне на срок на годност душ и поставяне на етикети screw NOTE : -моля, стиснете въздух на стикер и спаси от пропастта на керамични плочки при инсталирането, Моля, изчакайте 24 часа, преди да публикувате нещо-в банята Caddy рафт може да се монтира на всички гладки повърхности, като например керамични плочки, стъкло, матирано стъкло, гладко дърво, метал, мрамор и т.

Декларирани характеристики