.

JYDQM Многофункционална Кутия за Салфетки Креативна Стенни Кутия за Салфетки за Баня, Спални, Нощни Тумбочек, Маси, Маси За Съхранение, Безплатен Сила кутия за Тоалет?

JYDQM Многофункционална Кутия за Салфетки Креативна Стенни Кутия за Салфетки за Баня, Спални, Нощни Тумбочек, Маси, Маси

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Приклеивающийся дизайн : Този притежател е в многоразовом и самоклеящемся изпълнението, без да се налага пробиване на дупки в стенатаЛесно се нанася върху повечето повърхности, като плочки, Стъкло, Метал, дърво и теракота.Материал : пластмаса. Размер : 24x13,5x17,8 см. Мощен държач за тоалетна хартия : Този притежателя работи перфектно с дълга тоалетна хартия / къса тоалетна хартия и кърпички, прозрачен капак прави видими, когато хартията свършва, пилообразный изход ви позволява лесно да получите тоалетна хартия.Лек и сверхпрочный : на тях може да се поставят дори и гири.Държач за тоалетна хартия, напълно отговаря на нуждите на всекидневния живот.Вие можете да поставите в тях мобилни телефони, цигари, портфейл, козметика и ключове или любимите си малки растения в саксии.Цвят : Както е показано на фигурата.Цвят : Както е показано комплектът включва : Държач кутии за салфетки x 1 Забележка : 1. Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ако имате някакви други изисквания, моля, оставете ни съобщение, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.

Декларирани характеристики