.

Горната част на Голяма Триъгълна Възглавница за четене с Подплата, се Разчита За Позициониране на облегалката на Таблата, Клиновидная Възглавница за четене за Дне?

Горната част на Голяма Триъгълна Възглавница за четене с Подплата, се Разчита За Позициониране на облегалката на Таблата,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

PolyesterРипсено кадифе (100% полиестер).Идеален за четене в леглото : Тази възглавница за четене осигурява отлична облегалката възглавници от висококачествена тъкан, с триъгълна форма, удължен размер, с мек пълнеж; тя е удобна, моющаяся и здрав, с добра пропускливост л;.ГЪВКАВОСТ : Ние предлагаме всички размери възглавници за обикновените легла, като twin, Full, Queen и king size, особено за турците.Други видове приложения включват възглавница-броня за деца, на гърба на двуетажно легло и на таблата за автофургонов / ремаркета. 100% ДОВОЛНИ от услуги след продажбата услуги : Ние не само предлагаме най-добрите продукти, но и осигуряваме 100% задоволително следпродажбено обслужване.Независимо от каквито и да са вашите въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви служи дотогава, докато не сте удовлетворени!.Рипсено кадифе (100% полиестер).Идеален за четене в леглото : Тази възглавница за четене осигурява отлична облегалката възглавници от висококачествена тъкан, с триъгълна форма, удължен размер, с мек пълнеж; тя е удобна, моющаяся и здрав, с добра пропускливост л;.ГЪВКАВОСТ : Ние предлагаме всички размери възглавници за обикновените легла, като twin, Full, Queen и king size, особено за турците.Други видове приложения включват възглавница-броня за деца, на гърба на двуетажно легло и на таблата за автофургонов / ремаркета. 100% ДОВОЛНИ от услуги след продажбата услуги : Ние не само предлагаме най-добрите продукти, но и осигуряваме 100% задоволително следпродажбено обслужване.Независимо от каквито и да са вашите въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви служи дотогава, докато не сте удовлетворени!.Спецификация Пълнител : Вельветовый калъф за възглавници Материал : Смес от памук Цвят : Плътен цвят : Диван, Спално бельо, подарък, хотел, Четене, кола, пътуване, билети и др. Калъфка може да се сваля и изпират. висококачествена кръгла метална светкавица, гладка и здрава. Регулируема височина, за да отговарят на различни нужди. Може да се използва в дивана, прикроватной нощното шкафче, офис кресла и така нататък. Чудесен подарък за себе си, приятелите или семейството. Дизайн с 2 странични джоба ви Позволява лесно да съхранявате дребните детайли, като например химикалки, мобилен телефон, дистанционно управление на телевизор, и т. ергономична възглавница може да помогне за предотвратяване на много заболявания, за облекчаване на четене, игра на компютър, почивка и много други.

Декларирани характеристики