.

Еластична пола за легла с рюшами от прах Guken, 15 инча, Лесно се побира и лесно се отстранява, Увита Около поли, Лека засаждане, Устойчиви на бръчки и замира, Поли от пра?

Еластична пола за легла с рюшами от прах Guken, 15 инча, Лесно се побира и лесно се отстранява, Увита Около поли, Лека засаждане,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? 【Добре проектирана】 За разлика от традиционната постельной поли, поли-легло Guken не е платформа, с 2 еластични ленти, които се залепват ръбовете на пружинен блок, не трябва да се повиши тежък матрак, за да улесни живота ви ?【Пълен размер】пълен размер пола за легла, подходяща за пълни легла (75 "L x 39"W) и /или между легла с размер XL (80 "L x 39"W), с 15-инчов спускане лесно достига до пода, като ви предлага допълнително място за съхранение, за да се уверите, че всичко, което е под леглото, остава скрит или деформиран, пружинен блок, рамка на легло и стълбове на леглото, просто за да придадат на вашата легла хомогенен и глоба вид. ?【Функционален и практичен】 Тази пола с волани за легла затваря пружинен блок, стилно скриване на рамката на леглото и всичко, което се съхранява под леглото.За осигуряване на добра допълнително място за съхранение на нещата, поставяне на леглото завършен вид.Тази еластична яка за прах на легло в хармония с декор на вашата спалня, добавяне на визуална хармония на вашата стая. ? 【Варианти цвят】Тази пола-легло с къдри на разположение в 15 красиви, но са устойчиви на избледняване цветове, изработена от 100% копринен плат от микрофибър, подобна на сатен, не се колебае, изключително мека и гладка. Можете да изберете някоя, която ще пасне на интериора на вашата спалня, детска или стая за гости. ☘️【Инструкции за грижа】 Нашата пола с волани от прах е изработена от копринен плат, устойчиви към образуването на бръчки и замира.По-здрав от памука.Просто машинно пране.Бързо изсушаване при ниска температура на сушене в перална машина. ? 【Добре проектирана】 За разлика от традиционната постельной поли, поли-легло Guken не е платформа, с 2 еластични ленти, които се залепват ръбовете на пружинен блок, не трябва да се повиши тежък матрак, за да улесни живота ви. ?【Пълен размер】пълен размер пола за легла, подходяща за пълни легла (75 "L x 39"W) и /или между легла с размер XL (80 "L x 39"W), с 15-инчов спускане лесно достига до пода, като ви предлага допълнително място за съхранение, за да се уверите, че всичко, което е под леглото, остава скрит или деформиран, пружинен блок, рамка на легло и стълбове на леглото, просто за да придадат на вашата легла хомогенен и глоба вид. ?【Функционален и практичен】 Тази пола с волани за легла затваря пружинен блок, стилно скриване на рамката на леглото и всичко, което се съхранява под леглото.

Декларирани характеристики