.

UNIFEEL Уникален Дизайн, Завеса за Душ от плат с Абстрактно Черно-Жълти Растения под формата на Глухарче, Художествена Завеса Mordern за декора на Банята, Която може да се ?

UNIFEEL Уникален Дизайн, Завеса за Душ от плат с Абстрактно Черно-Жълти Растения под формата на Глухарче, Художествена Завеса

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

★ Подобрена материал - Изработен от водоустойчива быстросохнущей полиестерен плат Быстросохнущий материал, който може да се пере в машина. На 130 г по-дебел, отколкото повечето други занавеск за душата.Екологично чист, с леко усещане в ръката. ★ Високо качество - метални втулки, защитени от ръжда и подсилени горна колектор за да се гарантира устойчивост.Увеличена дебелина за по-добра завеси в банята.Той идва безплатно с пластмасови куки 12 бр. ★ Ясна печат - графични рисунки с висока резолюция, отпечатани с помощта на съвременни технологии на цветовете.Цветовете не изчезват благодарение на новите методи за цифров печат. ★ Лесна употреба - осигурява неприкосновеността на личния живот и декоративна обжалване и може да се използва като отделна завеси.Използвайте го с подплата или без нея, по желание. ★ Гаранция - Кликнете на "Свържете се с продавача" за бързо връщане или замяна, ако сте доволни от получения продукт.Гаранция една година.Опитайте това без риск!.Бързо придайте на вашата баня на нов облик с помощта на тази завеси за душ с принтом UNIFEEL, изработен от водоустойчива быстросохнущей полиестерен плат! ◆ Изработена от 100% полиестер. ◆ Машинно пране. ◆ При първото отварянето на душ завеси на нея се появяват гънки.Просто измийте го, и всички бръчки ще изчезнат. ◆ Всяка завеса съдържа 12 увеличените линии, които са подходящи за повечето стандартни куки за душата. ◆ Размер : 71 х 71" (180 см. * 180 см) -поради ръчно измерване се допуска отклонение до 1-2 виж ◆ нето Тегло : около 400 г. Идеална идея за подарък за вашата майка, баща, сестра, брат, баба, дядо, жена, съпруг, син, дъщеря, и всички други любими хора с невероятен дизайн UNIFEEL - разнообразни модни рисунки в съвременен стил.Независимо дали е подарък за семейството ви или приятел, родители, баба и дядо, роднина, приятел, приятелка или на себе си, предметът трябва да бъде интересен и да е автентичен. мъже, жени, деца, юноши, момчета или момичета, ще се радвате на този предмет.Това ще бъде най-добрият избор за връчването на този обект като подарък за празници, Коледа, парти, нов дом и рождени дни.Цифрови изображения, които показваме, са максимално точно възпроизвеждане на цветовете, но поради различия в монитора на PC ние не носи отговорност за разлика в цвета между реалния продукт и на вашия екран.

Декларирани характеристики