.

Разтегателен Тава за Баня Дренажна Тава за Баня Плъзгаща се тавичка за Отцеждане за Баня Рафтове За съхранение Баня с Рафт за вино, Чаши за Вино, Държач за Книги Дръ?

Разтегателен Тава за Баня Дренажна Тава за Баня Плъзгаща се тавичка за Отцеждане за Баня Рафтове За съхранение Баня с Рафт за

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

★ 【Безопасно за семейството】: е Изработен от висококачествен, екологично чист, действително нетоксичен материал, безопасен за използване за деца и възрастниОт двете страни нескользящая плат плътно прилепнала към банята, предотвратяване на подхлъзване при разклащане, което ви осигурява напълно гарантиран опит за къпане. ★ 【Подвижни и сгъваема】: Рама банята може да бъде удлинена и стегната около 55-78 см (31,6-30,7 инча), подходящ за почти всички размери и стилове бани. ★【 Нека вана ще стане по-спокойна 】: Четене или преглеждане на филм с чаша вино, насладете се на луксозна и релаксираща вана.Поставка за вана, които могат да се използват за поставяне на гел за душ, хавлии и други тоалетни принадлежности, по време на гледане на телевизия понежьтесь в банята, за да се чувства щастлив. ★ 【Можете да поддържате банята в ред】: Перфектен органайзер за съхранение на играчки на вашето дете в банята, както и на гъба за вана, шампоан, балсам, банного кърпи, съоръжения за измиване на тялото, кърпи за ръце и т. ще ти Дам опрятную санитарен възел. ★ 【Многофункционален】 : Този тиган за баня също е дуршлагом за измиване, перфорированное цедка помага лесно да се налива вода, осигурява вентилация и изсушаване.На дъното На влакчета за баня има няколко малки дупки, през които водата ще бъде автоматично да се стича надолу, за да се избегне намокания вашите неща.Дренажна тава за баня.

Декларирани характеристики