.

SEWACC Хелоуин Бяла Прежда Черни Орнаменти Черен Балони Черен Плат Окачен Илюзорен Подпори Марлевая Плат Къща С Духове Грозни Марля Зловеща Украса Страшни Декоратив?

SEWACC Хелоуин Бяла Прежда Черни Орнаменти Черен Балони Черен Плат Окачен Илюзорен Подпори Марлевая Плат Къща С Духове Грозни

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ЗЛОВЕЩА МАРЛЕВАЯ ПЛАТ - това създава уникален начин за всеки сцена на Хелоуин или къщи с духове къща!ПОДПОРИ за КЪЩА с духове - идеална зловеща черен плат за декоративна употреба на парти в чест на Хелоуин, по дворове, вратите, прозорците, перваза, козырьках и т.СТРАШНО МАРЛЕВАЯ КЪРПА - тя е изработена от материали, които са безопасни за човешкото тяло и могат да бъдат с увереност.ЧЕРЕН ИНТЕРИОР - Независимо от това, в коя ще ситуация, нашата зловеща кърпа за Хелоуин - един от тези, които непременно трябва да бъде в списъка.Тъкани за дома от духове къща - един чудесен аксесоар за Хелоуин костюм за cosplay, карнавали и украса на къщата с духове, ужасна тематични партита и така нататък.Кръст Бод Пакет включва 1 х Хелоуин Зловеща плат Особености -Материал : Полиестер страшно текстилен лист висулка. - Направете дупки в зловеща плат или публикувате в мрежата няколко паяци, прилепи, или други украшения, за да създадете своя собствена ужасна сцена от бяла марля. - Размер : Около 1200,00 X76,00 X0,10 см /471,60 X29,87 X0,04 инча Аксесоари за парти в чест на Хелоуин. - Поставете бяла марлевую плат в коридора, завеса за душ, веранда, тераса, прозорец, вратичка, за да се създаде призрачен докосване на балони-черепи. - Гъвкаво използване в най-различни сцени, без допълнителни ограничения.Може да не е само вътрешен, но и декориране на открито духове Хелоуин. - Цвят : Бяла Кърпа за къща с призраци. - Този предмет представлява разновидност на бялата кърпа, която може да се украсяват къщата с духове на Хелоуин ужасна марля. - Това не само може да бъде за декорация Хелоуин или други трюковых партита, но са и чудесен подпори за парти на Хелоуин за игра в рваную кърпа за Хелоуин.Информация за стоки Зловеща тъканта, плат за украса на врати отвори, завеса за душ, веранди, настилки и т., зловеща черна кърпа, тази здрава и множество марля за Хелоуин размер 70 см и ширина 12 виж черен декор Тази зловеща плат служи като чудесен фон, който създава призрачно настроение, като създава най-добрата атмосфера за ужасни сцени.

Декларирани характеристики