.

Надуваеми играчки за Хелоуин HOPOCO 5 МЕТРА, Комбинирани Надуваеми Декор с Тиква Тайнствен и Черна Котка Вещици, Оформяне на декорации за двор на Хелоуин с вградени led ?

Надуваеми играчки за Хелоуин HOPOCO 5 МЕТРА, Комбинирани Надуваеми Декор с Тиква Тайнствен и Черна Котка Вещици, Оформяне на

BGN 24.99

Сума
Налично за поръчка

Впечатляващо изглеждайки на височина от 5 метра надутом състояние, вие със сигурност ще получите един от най-страховити декорации за Хелоуин в вашия квартал!Той е идеално за партита за Хелоуин, дейности и декорация на открито, семейни събирания!.Продължавайте да се забавлявате цяла нощ с тези супер ярки светлини за надуваеми украшения, за да осветява най-тъмните нощи!.Страшно тиква височина 5 метра може да предизвика завист у съседите си.Вътре са монтирани сверхяркие led светлини, които може да запълни вътрешния си двор страхотно атмосфера.Изготовьте от сгъсти тъкан, която не е лесно да се скъса и протича. ?【Комбинация надуваеми страховити тикви за Хелоуин височина 5 метра】? странна надуваема тиква височина 5 метра с ужасните духове и седнали клекнал черни котки в нея, използвайте ярки цветове, за да даде по-страшно и ярък вид, създаване на по-устрашающую и невероятна атмосфера за вашата нощта на Хелоуин.Изненадващо за всички свои съседи. ?【Комбинация надуваеми страховити тикви за Хелоуин височина 5 метра】? странна надуваема тиква височина 5 метра с ужасните духове и седнали клекнал черни котки в нея, използвайте ярки цветове, за да даде по-страшно и ярък вид, създаване на по-устрашающую и невероятна атмосфера за вашата нощта на Хелоуин.Изненадващо за всички свои съседи. ?【 Надуваема бърза и водоустойчив плат】? Вграден вентилатор Супер wind може бързо да се издуват и ужасна тиквата, като я свържете към стандартен контакт за захранване.Изработена от подобряване на дебелото найлонов плат, той е здрав, устойчив на атмосферни влияния и слънцето, подходящ за използване на закрито / на открито. ?【Надуваеми украшения за ужасите за Хелоуин】? 5-подножието надуваема модел за Хелоуин с осветление във формата на тиква тайнствен и котка вещици, специално разработени за декорации градина на открито на Хелоуин, надуваеми играчки за двора на Хелоуин, подходящи за партита на закрито / открито, двор, градина, двор, дом, градински костюмированной парти за Хелоуин, обитаван от духове къща. ?【Лесно, удобно и сигурно】? Включва 4 пластмасови фиксирани кърпичка, 2 фиксирани въжета и 3 вградени фиксирани чанта за вода, за да го повали на земята, не се притеснявайте за това, че го отнесе вятъра, ако имате някакви проблеми с него или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим това за вас възможно най-скоро. ?【Комбинация надуваеми страховити тикви за Хелоуин височина 5 метра】? странна надуваема тиква височина 5 метра с ужасните духове и седнали клекнал черни котки в нея, използвайте ярки цветове, за да даде по-страшно и ярък вид, създаване на по-устрашающую и невероятна атмосфера за вашата нощта на Хелоуин.

Декларирани характеристики