.

gande Пружинен патронник патронник ER20 Фреза патронник за смилане на притежателя на су 1-13 мм Скоба за Гравировального станка Притежателя на струг 1 бр. Размер: ER20 6 мм)

gande Пружинен патронник патронник ER20 Фреза патронник за смилане на притежателя на су 1-13 мм Скоба за Гравировального

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Комплекти за тренировки на дървотоЗа смилане инструмент за CNC Мотор на шпиндела гравировального металообработващи машини.Използва се за задържане на тренировки, расточных инструменти, длета, почистване и други инструменти.Комплекти за тренировки на дървото.За смилане инструмент за CNC Мотор на шпиндела гравировального металообработващи машини.Използва се за задържане на тренировки, расточных инструменти, длета, почистване и други инструменти.Набор от тренировки дограма пружинен патронник патронник ER20 фреза патронник за смилане на Притежателя на су 1-13 мм скоба за гравировального на струг струг притежателя на 1 бр. Спецификация : Точност : 0,008 mm Номер на модела : ER20Материал : пружина стомана 65 мм Характеристики : усилие на затягане, висока точност, добра стабилност и сцепление. Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Пратката включва : 1 бр. патронник патронник ER20.

Декларирани характеристики

Accuracy:
0.008mm
Model Number:
ER20
Material:
Spring Steel 65Mn
Characteristic:
Clamping force, high accuracy, good stability and grip.
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc ER20 Collet Chuck :