.

WANGDEFA 10 бр. Мек Калъф с Вымпелом, Чанта, стойка за Вымпела, Протектор за ръкави, Вимпел, Витрина за вымпела, 2-Мм Найлонова Торбичка, на Притежателя 12,75x31,5, Протектор

WANGDEFA 10 бр. Мек Калъф с Вымпелом, Чанта, стойка за Вымпела, Протектор за ръкави, Вимпел, Витрина за вымпела,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали: Забележка : Протектор ръкави вымпела не може да задържа флагчета, като твърд титуляр, той просто защитава вашите флагчета от прах следете за това, те изглеждат достатъчно ясно, за да видите всички детайли на всеки. в действителност те са по-гъвкави, отколкото нещо друго, тъй като те съвсем не са дебели.Меки ръкави, с вымпелом: Забележка : Нашите ръкави, с вымпелом са изработени от мека пластмаса, те ще бъдат подредени, моля, бъдете внимателни, когато снимате. 。 Тези права от 10 броя меки, добри protectors.it дължина повече от флагчета, измерване на 12,5x31,5. Как да се сложи вимпел : стиснете край пакет за знаменца, че колкото се може повече се разделят на две страна. поставете вимпел и леко натиснете.Лесен за съхранение : Използвайте тази витрина с вымпелом в рамката за съхранение на знаменца в условията на липса на прах, мек ръкав добре се вижда и как точно това, от което имате нужда за съхранение на вымпела.Широко приложение: Защитни капаци за спортни знаменца са идеални за спортни пещера, офис, сутерен, мъжки пещери, гаражи, идеален подарък за семейството и приятелите си!.Висококачествени материали: Забележка : Протектор ръкави вымпела не може да задържа флагчета, като твърд титуляр, той просто защитава вашите флагчета от прах. следете за това, те изглеждат достатъчно ясно, за да видите всички детайли на всеки. в действителност те са по-гъвкави, отколкото нещо друго, тъй като те съвсем не са дебели.Меки ръкави, с вымпелом: Забележка : Нашите ръкави, с вымпелом са изработени от мека пластмаса, те ще бъдат подредени, моля, бъдете внимателни, когато снимате. 。 Тези права от 10 броя меки, добри protectors.it дължина повече от флагчета, измерване на 12,5x31,5. Как да се сложи вимпел : стиснете край пакет за знаменца, че колкото се може повече се разделят на две страна. поставете вимпел и леко натиснете.Лесен за съхранение : Използвайте тази витрина с вымпелом в рамката за съхранение на знаменца в условията на липса на прах, мек ръкав добре се вижда и как точно това, от което имате нужда за съхранение на вымпела.Широко приложение: Защитни капаци за спортни знаменца са идеални за спортни пещера, офис, сутерен, мъжки пещери, гаражи, идеален подарък за семейството и приятелите си!.Спецификация : Меки ръкави, с вымпелом : Тези права от 10 броя меки, добри protectors.

Декларирани характеристики

Soft Pennant Sleeves:These 10 pieces holders are soft good protectors.it is longer than the pennants,measure at 12.5x31.5. :
Package contents:
10 pieces  Soft Pennant Sleeve Bag :
Color:
as pictures shown
Materials:
polypropylene
Page Dimensions:
12.75x31.5