.

Гирлянди с Улыбающимся Призрак, 9,8 Подножието 20LED Гирлянди с Ужасяваща Тема Духът на Хелоуин, 2 Режима, Декоративна Венец за Празнични партита, работещи на Батерии

Гирлянди с Улыбающимся Призрак, 9,8 Подножието 20LED Гирлянди с Ужасяваща Тема Духът на Хелоуин, 2 Режима, Декоративна

BGN 17.34

Сума
Налично за поръчка

1 Уникално бижу с духове на Хелоуин : перфектна комбинация от призрачна и струнни светлини ще си Хелоуин.Това ще ви донесе повече щастие на Хелоуин; това е най-добрата украса за Хелоуин тази година. Водоустойчив призрак със силен коефициент на пропускливост на светлина : IP44 водоустойчив, не се притеснявайте за това, да го поставите на открито.Използвайте висококачествени материали с добра светопропускаемостью, които не е лесно да се повреди, здрави и красиви. Източник на захранване от батерията : За гирлянди светия light изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), което прави лампа преносим и с ниска консумация на енергия, така му е удобно и безопасно да се използва по всяко време и на всяко място. Енергоспестяващ и лесен за работа : Гирлянда Хелоуин Светия light е направена от здрава пластмаса. тъй като за гирлянди не са необходими мъничета, можете да ги използвате навсякъде и за всякакви цели.По-добре, отколкото обикновената слънчева гирлянди, това определено е едно прекрасно допълнение към вашия бижутата на Хелоуин. Подходящ за всички поводи : Гирлянди ghost са с дължина 9,8 фута / 19,7 фута / 32,8 фута и могат да бъдат украсени както вътре, така и отвън.Можете да ги мотае в стаята си, за да се засили атмосферата на партито, или можете да ги обесим на градински дървета, за да осветяват двора си.Сложете го където и да отидете, за да се обличаш си Хелоуин.Създайте ужасна атмосфера в Деня на Хелоуин!Поставете ги по протежение на пътеката пред къщата или на верандата, и това е идеалният начин да поздрави любителите на сладкиши при вратата.Най-новите ни гирляндные украса за Хелоуин могат лесно да впечатлите семейството и приятелите си и да ги накара да крещи по време на Хелоуин.Това определено е перфектния избор за вашия украса за Хелоуин!Тази гирлянда топли бели огоньков, всеки от които е проектиран във формата хубаво усмихнато призрак, ще позволи на вашия дом наистина да се потопите в един щастлив "духът" на Хелоуин.Спецификация : Име : Светлинна венец за украса на духа на Хелоуин Стил : Забавен и жив Източник на светлината : Топло режим бяло осветление : винаги включена + мигащ Тел : мед PVP-тел Батерия : 3 батерии AA Материал : пластмаса + PC + желязо Характеристики : 3 м - 20 LED; 6 м - 40 LED; 10 м - 80 LED Опаковка включва : 2 * Светлинна венец за украса на духа на Хелоуин Защо да изберете нас? най-добрата цена е Отлично съотношение на цена и качество на Декоративни гирлянди на ужасите за Хелоуин.

Декларирани характеристики

Name:
Halloween ghost decoration light string
Style:
Funny and lively
Light source:
Warm white
Lighting mode:
Always on + flashing
Wire:
Copper PVP wire
Battery:
3 AA batteries
Material:
Plastic + PC + Iron
Specifications:
3m - 20LED; 6m - 40LED; 10m - 80LED
PACKAGE INCLUDE:
2 * Halloween ghost decoration light string:
WHY CHOOSE US?:
BEST PRICE:
Great value-for-money Halloween horror decorative string lights. Ideal addition to Halloween party decorations, haunted house parties, terraces, gardens and home decorations. It’s super easy to store, so you can reuse it next year or next time for a party. :