.

Балаганные Светлини с Led Гирлянди, Реколта Домашни Декоративни Окачени Светлини за Сватбени партита, Коледа, Хелоуин, Пластмаса с Бронзови Нюанси (Бронз, Сребро)

Балаганные Светлини с Led Гирлянди, Реколта Домашни Декоративни Окачени Светлини за Сватбени партита, Коледа, Хелоуин, Пластмаса

BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

【ИДЕАЛНОТО ВИНТАЖНОЕ И МОДНО БИЖУ】Ретро и модерен фенер ще стане привлекателен за декорация на маса, рафтове, стълбища, пътеки, стени, вътрешен двор, веранда, басейн и т, различни цветове по ваш избор. 【РАБОТИ НА БАТЕРИИ】Този фенер е снабден с led венец и се захранва от 3 батерии AG10 Button (влизат в комплекта), и обикновено той може да работи в продължение на 4-6 часа, и можете лесно да ги инсталирате, когато е необходимо.Не е нужно да се притеснявате за източник на храна, за да получите светлина!. 【Идеален за фестивалната парти или ежедневна употреба 】 : Този Латерн може да се използва и като атрактивна декорация на вашата сватба, парти, празненства.Дръж го навсякъде, например, на стената, дървета, дворове, в градината, вътрешен двор, в двора и перголи.Идеално подходящ за празнуване на специални случаи и празници.Освен това, също така идеален и уникален избор от подаръци за приятелите и семейството си за украса на дома отвътре и отвън. 【Не стъклена 】 изработена е от масивна пластмаса, а не от стъкло, така че е лесно да се счупят. 【Професионален екип следпродажбено обслужване】 : Ние предлагаме 12 месеца гаранция за качество.Ако имате някакви проблеми, предложения, вопрошания или притеснения.Моля, първо се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро. 【ИДЕАЛНОТО ВИНТАЖНОЕ И МОДНО БИЖУ】Ретро и модерен фенер ще стане привлекателен за декорация на маса, рафтове, стълбища, пътеки, стени, вътрешен двор, веранда, басейн и т., различни цветове по ваш избор. 【РАБОТИ НА БАТЕРИИ】Този фенер е снабден с led венец и се захранва от 3 батерии AG10 Button (влизат в комплекта), и обикновено той може да работи в продължение на 4-6 часа, и можете лесно да ги инсталирате, когато е необходимо.Не е нужно да се притеснявате за източник на храна, за да получите светлина!. 【Идеален за фестивалната парти или ежедневна употреба 】 : Този Латерн може да се използва и като атрактивна декорация на вашата сватба, парти, празненства.Дръж го навсякъде, например, на стената, дървета, дворове, в градината, вътрешен двор, в двора и перголи.Идеално подходящ за празнуване на специални случаи и празници.Освен това, също така идеален и уникален избор от подаръци за приятелите и семейството си за украса на дома отвътре и отвън. 【Не стъклена 】 изработена е от масивна пластмаса, а не от стъкло, така че е лесно да се счупят.

Декларирани характеристики