.

Bddalpke Кофа За Съхранение на Ориз за Храна Контейнерът във Формата На Чудовище 22lb Ориз, Резервоар за Брашно, Захар, Ориз, Царевица на Зърна (в синьо)

Bddalpke Кофа За Съхранение на Ориз за Храна Контейнерът във Формата На Чудовище 22lb Ориз, Резервоар за Брашно, Захар, Ориз,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

* Дозиране : Удобно регулиране и отмерять количеството ориз, което просто се споделя (Тези, които с чекмедже). * Висококачествен материал : Използва се висококачествен полипропилен материал, безопасен и екологично чист, здрав и издръжлив.Ведерко за ориз идва с мерным кръгове стъкло за по-лесно зачерпывания. * Двойно уплътнение : Двойно уплътняване и запечатване на силиконови пръстени + еластична шапка, -отворете капачката и дизайн на горния капак на гнездо.Лесен за производство и издръжлив, дебела стена на багажника, здрава носеща способност. * Широко приложение : може да се използва в кухните и в складови помещения за съхранение на соя, царевица, ориз, брашно, овес, маша, пшеница и други зърнени култури и дори храна за домашни любимци. * : В горната част На кофи за ориз има.или може да постави в нея, което ви позволява да съхранявате суха храна и прясна по-дълго време и ефективно да предотврати. * Дозиране : Удобно регулиране и отмерять количеството ориз, което просто се споделя. (Тези, които с чекмедже). * Висококачествен материал : Използва се висококачествен полипропилен материал, безопасен и екологично чист, здрав и издръжлив.Ведерко за ориз идва с мерным кръгове стъкло за по-лесно зачерпывания. * Двойно уплътнение : Двойно уплътняване и запечатване на силиконови пръстени + еластична шапка, -отворете капачката и дизайн на горния капак на гнездо.Лесен за производство и издръжлив, дебела стена на багажника, здрава носеща способност. * Широко приложение : може да се използва в кухните и в складови помещения за съхранение на соя, царевица, ориз, брашно, овес, маша, пшеница и други зърнени култури и дори храна за домашни любимци. * : В горната част На кофи за ориз има.или може да постави в нея, което ви позволява да съхранявате суха храна и прясна по-дълго време и ефективно да предотврати.Описание : - Висококачествен материал : Използва се висококачествен полипропилен материал, безопасен и екологично чист, здрав и издръжлив.Ведерко за ориз идва с мерным кръгове стъкло за по-лесно зачерпывания. - : Там има ведерко за ориз отгоре.или може да постави в нея, което ви позволява да съхранявате суха храна и прясна по-дълго време и ефективно да предотврати. - Дозиране : Удобно регулиране и отмерять количеството ориз, което просто се споделя. (Тези, които с чекмедже) - Двойно уплътнение : двойно уплътняване и запечатване на силиконови пръстени + еластична шапка, -отворете капачката и дизайн на горния капак на гнездо.

Декларирани характеристики