.

EBODA Водоустойчив Bluetooth-Колона за душата, Плаващи Преносими Безжични Малки говорители IPX7, 24 часа в денонощието с RGB Подсветка за Каяк, Плажа, басейна, Подаръци за моми?

EBODA Водоустойчив Bluetooth-Колона за душата, Плаващи Преносими Безжични Малки говорители IPX7, 24 часа в денонощието с RGB

BGN 50.65

Сума
Налично за поръчка

♬【Водоустойчив високоговорител за душата IP67 и плаващ 】 Водоустойчив високоговорител за душа напълно е устойчив на вода, прах и пясъкМожете да се намокри го, петно в калта, покриват със сняг, а след това измийте ръчно, когато влезе.Водна пара в банята никога няма да се отрази на качеството на звука водоустойчиви тонколони. неговата защита по стандарта IP67 и издържа дори пълно потапяне във вода на дълбочина от един метър за 30 минути и дори се появи след потапяне. ♬【КРИСТАЛНО чист звук и мощен батерия 】 Компактен корпус с размерите на длан, вградена батерия с голям капацитет 2000 mah в портативен безжична колонка за душата, подкрепа за продължително възпроизвеждане на музика (определя силата на звука, led модели и аудиосодержанием гледаното динамика).Звук динамиката на Bluetooth в душата ми беше хубаво и ясно, без изкривявания при максимална сила на звука. Изход на водача 5 W осигурява пълен обхват и мощен звук с поддръжка на A2 DP. ♬【СТАБИЛНА връзка BLUETOOTH 】 Bluetooth Технологията 5.0 осигурява най-добрия и стабилен сигнал, както и висока скорост на трансфер осигурява надеждност.Bluetooth-високоговорител EBODA за душата, формати за свързване към всички устройства с i OS, Android, телефони, компютри и дори серия echo, отлична разстояние свързване на до 33 фута и вграден микрофон за разговори със свободни ръце ви предоставя по-голяма гъвкавост. ♬【Истинска безжична стерео и ультрапортативность】 Технология True wireless stereo поддържа синхронно възпроизвеждане на музика от два високоговорителя чрез Bluetooth връзка, образувайки безжична система за левия и десния канал за предаване на вас този стереозвука.Портативна bluetooth-колона със здрав гумен корпус, вграден на една кука с карабинка, позволяващ да се мотае портативен колона на раница, велосипеди, каруци и където и да отидете, така че той е идеален за пътувания, езда, пешеходен туризъм, къмпинг и други дейности за отдих и развлечения на открито / на закрито. ♬【5 led осветителни тела】 Водоустойчиви тонколони Bluetooth за душ може да осветява живота ви.Можете да се насладите на led показва, когато слушате музика с помощта на преносими безжични високоговорители Bluetooth. безжична колонка с нощно осветление, като цвят с помощта на 5 вида led подсветка, ще направи живота ви по-интересно.Нашият готин led слушалка Bluetooth може да стане подарък за мъже, жени, приятели или деца. ♬【Водоустойчив високоговорител за душата IP67 и плаващ 】 Водоустойчив високоговорител за душа напълно е устойчив на вода, прах и пясък.Можете да се намокри го, петно в калта, покриват със сняг, а след това измийте ръчно, когато влезе.Водна пара в банята никога няма да се отрази на качеството на звука водоустойчиви тонколони. неговата защита по стандарта IP67 и издържа дори пълно потапяне във вода на дълбочина от един метър за 30 минути и дори се появи след потапяне.

Декларирани характеристики