.

500 Бр-Дълги Върховете на ноктите C Крива EBANKU Мат Фалшиви Директни Квадратна Форма Полупокрытые Акрилни Режийни Ноктите за Маникюрного салон САМ, Дълги Френски Върх?

500 Бр-Дълги Върховете на ноктите C Крива EBANKU Мат Фалшиви Директни Квадратна Форма Полупокрытые Акрилни Режийни Ноктите за

BGN 3.99

Сума
Налично за поръчка

【12 размери изкуствени нокти】 500 бр дълъг съвет за нокти, включва в себе си 12 размери, които са индивидуално номерирани 0-11, така че от тях е удобно да избере подходящ размер, който подхожда на всеки ваш изменение.Всеки върха на нокътя предварително пронумерован на една ръка, за да може лесно да се разграничат и удобно да се запазва.Френски акрил с пакет ще ви предостави повече възможности за лесна и практична за обработка и самостоятелно производство. 【Висококачествени материали】 В ноктите си fakes с дълъг половини покритие е използван висококачествен и екологично чист материал, осигуряващ ви безопасен и удобен ноктите салон.Ноктите EABNKU здрава, и те да не се счупят, те са лесни за покриване на ноктите.Ноктите мат и могат да запазят ярките цветове без връзки.Не причинява вреда на ноктите или кожата и осигурява трайност на ноктите в Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година и всички други празници.Това е отличен подарък за приятелки, сестри или майки.EBANKU 500 бр френските накрайници за нокти, включва в себе си 12 размери по ваш избор, които обикновено са подходящи за повечето размери на пръстите.Накрайници за нокти са изработени от качествен и екологично чист материал ABS, без да навреди, без мирис.Мат френски върховете на ноктите са популярни в професионалните салони за нокти-арт и са идеални за тези, които учат за нокти-арт.Тези режийни за върховете на ноктите са с формата на полупокрытия, по-голяма дължина и сверхтонкую дебелина.Лак за нокти или покритие за ноктите гладко лягат върху нашите чела на нокти, тъй като те не груб.Етапи на съставяне : . Подпилите върховете на ноктите и област на кожичките, за прецизно напасване маникюрной пръчка;. Почистете ноктите от всички масла за полиране с помощта на течност за премахване на лака на базата на ацетон;. Изберете ноктите на правилния размер за всеки отделен пръст;. Нанесете лепило върху ноктите;. Нанесете тънък слой лепило за нокти;. Като се започне с кожичките, натиснете . При необходимост подпилите и придайте форма на новия си ноктите. 1 кутия от 500 бройки на административните нокти с наполовина покритие.

Декларирани характеристики