.

Дъмбели, регулиращи се с Тегло Гири с Щанга, Мъжки фитнес оборудване За Фитнес, Домакински Разход на Набор от Удължени, за Занимания в Дома на фитнеса и Силовите тре?

Дъмбели, регулиращи се с Тегло Гири с Щанга, Мъжки фитнес оборудване За Фитнес, Домакински Разход на Набор от

BGN 28.63

Сума
Налично за поръчка

▶ Ергономичност, шиен отдел на гръбначния стълб е идеално съответства на дизайна триъгълна площ + дизайн прът от пеноматериала срещу търкаляне ▶ Утолщите орех и увеличете дърворезба, че е по-безопасно и по-стабилна. ▶ Мини линия, спирала против хлъзгане линии, които лесно отвалить, дизайн със заоблени ръбове, за предотвратяване на съкращения на ръцете. ▶ Конструкция многоугольной плоча за гири, плоската страна на земята, за предотвратяване на странично хлъзгане, многопластова технология за защита на околната среда. ▶ Освободете стоманена тръба, за да се замени с дъмбели мряна, която ви дава повече възможности за укрепване на мускулите. Описание на продукта Наименование на продукта : регулируеми дъмбели Спецификация : 10 кг, 20 кг, 30 кг, 40 кг Предимства : не уврежда пода или ръце Материал : опазване на околната среда PVC Ръкохватка : фин, нескользящая влагозащита Определяне : тренировка на различни мускулни Приложими хора : идеален за фитнес мъже и женщинприменяемая сцена : обзавеждане за фитнес, фитнес-корпус Функции : лесно е запознат, многоцелеви, двупосочен многопластова гайка, нескользящая манивела, не уврежда пода, в екологично чист материал.

Декларирани характеристики

10kg, 20kg, 30kg, 40kg:
Advantages:
does not hurt the floor or hands
Material:
Environmental protection PVC
Grip:
fine-grained, non-slip wicking
Purpose:
exercise various muscles
Applicable people:
suitable for fitness men and women
Applicable scene:
fitness equipment, fitness body
Features:
easy to disassemble, multi-purpose, double-layer nut, non-slip grip, no damage to the floor, environmentally friendly material