.

Калъф TATOFY за зарядното устройство iMac 143w, джоб за зарядно устройство iMac 2021, Органайзер за кабел за пътуване, Аксесоари за iMac (за адаптер на Apple iMac 143w)

Калъф TATOFY за зарядното устройство iMac 143w, джоб за зарядно устройство iMac 2021, Органайзер за кабел за пътуване, Аксесоари

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】 е Съвместим с адаптер Apple 2021 i Mac 143w 【Органайзер за кабел】 Смотайте кабел за секунди и дръжте го на чисто и подредено. 【Защита】 Екологично чист, нетоксичен материал без мирис за защита на зарядното устройство от счупвания, надраскване или замърсяване. 【Лесна употреба】 Устройство ви позволява бързо сматывать кабел за зареждане на Mac Book.Също така е лесно да се демонтира.Лесно се носи с себе си. 【Съвместимост】 е Съвместим с адаптер Apple 2021 i Mac 143w. 【Органайзер за кабел】 Смотайте кабел за секунди и дръжте го на чисто и подредено. 【Защита】 Екологично чист, нетоксичен материал без мирис за защита на зарядното устройство от счупвания, надраскване или замърсяване. 【Лесна употреба】 Устройство ви позволява бързо сматывать кабел за зареждане на Mac Book.Също така е лесно да се демонтира.Лесно се носи с себе си.

Декларирани характеристики