.

KMMK Домакински полк за Баня, Закачалка за хавлии, полици за душ, Комплект суспензии от Неръждаема Стомана, Закачалка за Кърпи, Кутия за Тоалетна хартия, Държач за тоа?

KMMK Домакински полк за Баня, Закачалка за хавлии, полици за душ, Комплект суспензии от Неръждаема Стомана, Закачалка за Кърпи,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 : Zakruglennoe стъкло, гладки ръбове и не травмируют ръка, подходящи за всички видове стилове на оформяне 2 : Включва цялото оборудване, необходимо за инсталация, конструкция от неръждаема стомана, за да се гарантира качество и дълготрайност. 3 : Скоба е изработен от сплав с, за да се гарантира дълготрайност и надеждност.Трайно стъкло позволява да се съхранява стоки от първа необходимост за баня. 4 : Бележки : От ъгъла на наклона на снимки и проблеми с осветлението може да се наблюдава малка разлика в цвета. 5 : Срок на доставка : 1-2 дни, време на пристигане на стоки 12-25 дни, моля, търпеливо изчакайте, ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с мен за първи път, отклоните лош съвет и мнение!. 1 : Zakruglennoe стъкло, гладки ръбове и не травмируют ръка, подходящи за всички видове стилове на оформяне. 2 : Включва цялото оборудване, необходимо за инсталация, конструкция от неръждаема стомана, за да се гарантира качество и дълготрайност. 3 : Скоба е изработен от сплав с, за да се гарантира дълготрайност и надеждност.Трайно стъкло позволява да се съхранява стоки от първа необходимост за баня. 4 : Бележки : От ъгъла на наклона на снимки и проблеми с осветлението може да се наблюдава малка разлика в цвета. 5 : Срок на доставка : 1-2 дни, време на пристигане на стоки 12-25 дни, моля, търпеливо изчакайте, ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с мен за първи път, отклоните лош съвет и мнение!.Лесна инсталация Обикновено можете да получите пратката в рамките на планираното време (10-15 работни дни) Наименование на продукта : Комплект суспензии за аксесоари (5 бр) Материал : неръждаема стомана Технология на повърхността : хромированное покритие Къде да слагам : поставете free toiletries Област на приложение : баня, балкон, кухня Характеристики : удобен дизайн, мода, практично удобство; не ръждясва, не избледняват, защита на околната среда, дълголетие; компактен, лек, спестяващ пространство на банята.Топъл съвет : препоръчително е професионална инсталация, например, за да инсталирате сами, моля, прочетете внимателно самото ръководство, не трябва да определи сляпо Забележка : снимките на продукта са изработени в естествената си форма, поради осветление стрелба, резолюция на монитора на компютъра, наличието на малък диапазон на физическото цвят, а не проблемите на качеството.

Декларирани характеристики