.

EMISOO Полк за душата, Рафт за баня, Перлена Баня стойка от Неръждаема Стомана, Ъглова етажерка, Квадратна Полк За душата, Органайзер за отстраняване на нокти, Рафтове ?

EMISOO Полк за душата, Рафт за баня, Перлена Баня стойка от Неръждаема Стомана, Ъглова етажерка, Квадратна Полк За душата,

BGN 68.14

Сума
Налично за поръчка

☎ Голям капацитет за съхранение предоставя достатъчно място за поставяне на предметиИ дълбока кошница може да се предотврати падането на предмети. □ Капацитет за съхранение на голям, и в банята вече не е елементарно. □Баня опрятна и се вижда, че прави нашия дом по-просторен и светъл. □Начин за съхранение е избран сполучливо, и в банята не по-малко запазена стая. ☎ Конструкция с отворено дъно ви позволява да излязат и бързо высушивать предмети.Характеристики : здрав и кухи □ Инсталация без пирони, липса на щети стени, сигурно съхранение на дома.□ Здрава паста, выдерживающая по-голямо натоварване, за безопасно поставяне на стоки от първа необходимост. Материал : метал Применимая сцена : Размерът на мястото : както е показано на фигура Цвят : златен Брой : един детайл.

Декларирани характеристики