.

Zerodis Закачалка за Куки, Разтегателен Закачалка за Дрехи във формата на Акордеон, Стенни Закачалка за 6 Куки, Стенни Закачалка за Антре, Гараж, Кухня, Баня (Черен)

Zerodis Закачалка за Куки, Разтегателен Закачалка за Дрехи във формата на Акордеон, Стенни Закачалка за 6 Куки,

BGN 10.39

Сума
Налично за поръчка

Закачалка за дрехи с плетене на една кука - Регулируема закачалка за дрехи, които могат да придадат различни форми, като триъгълници и завои, като завъртите винта отзадРазтегателен закачалка за дрехи - Подходящи за окачване на дрехи-палта, шапки, чанти, шапки, престилки, аксесоари, чанти, кърпи, бижута и т. Разширение на закачалка за дрехи във формата на хармоника - прост дизайн и елегантен стил, напълно е изработен от алуминий и полипропилен, с елегантен повърхност. Монтиране на багажник с 6 куки - гарантирано качество, така че продуктът може да се използва в продължение на дълго време.Окачване на куки - предназначени за търговски и обществени обекти, се използва в бани, тоалетни, хол, мивка и кухни.Закачалка за дрехи с плетене на една кука - Регулируема закачалка за дрехи, които могат да придадат различни форми, като триъгълници и завои, като завъртите винта отзад.Разтегателен закачалка за дрехи - Подходящи за окачване на дрехи-палта, шапки, чанти, шапки, престилки, аксесоари, чанти, кърпи, бижута и т. Разширение на закачалка за дрехи във формата на хармоника - прост дизайн и елегантен стил, напълно е изработен от алуминий и полипропилен, с елегантен повърхност. Монтиране на багажник с 6 куки - гарантирано качество, така че продуктът може да се използва в продължение на дълго време.Окачване на куки - предназначени за търговски и обществени обекти, се използва в бани, тоалетни, хол, мивка и кухни.Параметри : Тип на продукта : Сгъваема кука Материал : Алуминиева сплав + PP Тегло : около 356 г / 12,6 грама Брой куки : 6 Предпоставка Списък : 4 х кръгла шайба 4 х Декоративна капачка 4 х винт 4 х разширителния винт 4 х въодушевен полукольцо 1 х Корпус на куката 1 х Нетъкан чанта Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Foldable Hook
Material:
Aluminum Alloy+PP
Weight:
Approx. 356g / 12.6oz
Number of Hooks:
6
Package List:
4 x Round Washer:
4 x Decorative Lid:
4 x Screw:
4 x Expansion Screw:
4 x Elevated Half Ring:
1 x Hook Body:
1 x Non-Woven Bag:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :