.

LIOOBO Мъжки Майк Chalecos ал Hombre 4 бр. Покрити със Стоманени Плочи за регулиране на теглото Жилетка Защита на Пищяла на Краката Стоманена Плоча Жилетка за Бягане, Мъжки Бл?

LIOOBO Мъжки Майк Chalecos ал Hombre 4 бр. Покрити със Стоманени Плочи за регулиране на теглото Жилетка Защита на Пищяла на

BGN 19.83

Сума
Налично за поръчка

Можете да го прикачите към вашия силово жилету, ремням на краката или ръцете за силови тренировкиПодходящ за подобряване на резултатите в залата, определено е задължителен предмет за домашни тренировки, а също така и за разходки, джогинг.Много практичен, лесен за инсталиране и използване.Страхотни аксесоари за оборудване на силова тренировка за фитнес.На разположение утяжеляющие жилетки, утяжеляющие гамаши и утяжелители.Идеален както за начинаещи, така и за опитните състезатели за различни упражнения.Можете да го прикачите към вашия силово жилету, ремням на краката или ръцете за силови тренировки.Подходящ за подобряване на резултатите в залата, определено е задължителен предмет за домашни тренировки, а също така и за разходки, джогинг.Много практичен, лесен за инсталиране и използване.Страхотни аксесоари за оборудване на силова тренировка за фитнес.На разположение утяжеляющие жилетки, утяжеляющие гамаши и утяжелители.Идеален както за начинаещи, така и за опитните състезатели за различни упражнения.Описание Ако търсите носещата стоманена плоча надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата утяжеленная стоманена плоча ще бъде най-добрия избор.Ние използваме висок клас стомана, материал, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Добър тренировъчен инструмент за вас.Характеристики -Цвят : сребрист -Материал : стомана -Размер : 25,00 X2,50 X0,60 см /9,82 X0,98 X0,24 инча - идеален както за начинаещи, така и за опитните състезатели за различни упражнения. - Подходящ за подобряване на вашите резултати в залата, определено е задължителен предмет за домашни тренировки, както и за ходене, джогинг. - Можете да го прикачите към вашия силово жилету, ремням на краката или ръцете за силови тренировки. - Много практичен, лесен за инсталиране и използване.Страхотни аксесоари за оборудване на силова тренировка за фитнес. - На разположение утяжеляющие жилетки, утяжеляющие гамаши и утяжелители.- Цвят : сребрист.- Размер : 25 X2,5 X0,6 виж Предпоставка включва 4 статистическа плоча.

Декларирани характеристики