.

Колода Таро mrdiyshisha Broken Mirror, 78 карти Таро с Ръководството за начинаещи - Стандартен размер: 4,75 x 2,75 (Четвърто издание)

Колода Таро mrdiyshisha Broken Mirror, 78 карти Таро с Ръководството за начинаещи - Стандартен размер: 4,75 x 2,75 (Четвърто

BGN 8.29

Сума
Налично за поръчка

【ИЗКУСТВОТО на СЧУПЕНО ОГЛЕДАЛО】 Създаване на Таро "Счупеното огледало" (BMT) първоначално е вдъхновен от средновековни европейски стъклаХарактерен за готически катедрали в средновековието, този вид изкуство е известен със своите смели цветово решение, моден дизайн и дълбочина на разказа. 【МОДЕРЕН БАР】 В новейшем издание ние продължаваме да се заеме с елегантност и чар на този осветен в продължение на векове художествени традиции, като едновременно с "чупене на огледалото конвенции", добавяйки, модерен щрих към общия дизайн. 【СТАНДАРТЕН РАЗМЕР】 Тази колода Таро със стандартен размер (размер 70 x 120 мм) е отпечатана върху гладка, копринена, висококачествени арт-картата на 350 GSM, която лесно перетасовывать. 【РЪКОВОДСТВО INCLUSIVE】 Тесте отговаря на системата Таро на Райдър-Уэйта-Смит и включва в себе си една малка книжка като ръководство за начинаещи. 【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние сме онлайн 24/7 и предлагаме безплатна услуга за връщане / замяна в рамките на 120 дни. 【ИЗКУСТВОТО на СЧУПЕНО ОГЛЕДАЛО】 Създаване на Таро "Счупеното огледало" (BMT) първоначално е вдъхновен от средновековни европейски стъкла.Характерен за готически катедрали в средновековието, този вид изкуство е известен със своите смели цветово решение, моден дизайн и дълбочина на разказа. 【МОДЕРЕН БАР】 В новейшем издание ние продължаваме да се заеме с елегантност и чар на този осветен в продължение на векове художествени традиции, като едновременно с "чупене на огледалото конвенции", добавяйки, модерен щрих към общия дизайн. 【СТАНДАРТЕН РАЗМЕР】 Тази колода Таро със стандартен размер (размер 70 x 120 мм) е отпечатана върху гладка, копринена, висококачествени арт-картата на 350 GSM, която лесно перетасовывать. 【РЪКОВОДСТВО INCLUSIVE】 Тесте отговаря на системата Таро на Райдър-Уэйта-Смит и включва в себе си една малка книжка като ръководство за начинаещи. 【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние сме онлайн 24/7 и предлагаме безплатна услуга за връщане / замяна в рамките на 120 дни.Таро "Счупеното огледало" вдъхновен мистика средновековни европейски витражи.Форма на изкуство, често ассоциирующаяся с готически катедрали на Средновековието, витражное стъкло е известна със своите смели цветово решение, замысловатыми модели и повествовательной сила, всичко това ние се опитваме да се възпроизвеждат и развиват в тестето Таро.

Декларирани характеристики