.

XFXDBT Легло Триъгълна Клиновидная Възглавница е Мека Възглавница За Гърба, Кадифе Разчита За Позициониране на Облегалката Клиновидная Възглавница За Леглото Лумба?

XFXDBT Легло Триъгълна Клиновидная Възглавница е Мека Възглавница За Гърба, Кадифе Разчита За Позициониране на Облегалката

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Премиальное качество : Pillow-възглавница от перлената вълна за подкрепа и комфортпредпочитаната корея кадифе плат приятна за кожата, е полезна за здравето и безвреден за околната среда, и можете да го използвате с лекота.Идеален за четене в леглото : Тази триъгълна възглавница за четене осигурява отлична облегалката, е подходящ за гледане на телевизия на пода или четене в леглото.It Предлагат се всички размери за редовните легла; Това е също и чудесен размер за турците, което позволява тя по-скоро на диван. Дизайн възглавница с бутони прави по-обемисти възглавници; С подвижна чехломих лесно за почистване.описание : материя : Велур Плънка : полиэфирное влакна, В това число : парче здрав танкетки на танкетке Топло съвет : 1. Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. на Действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. възможни са грешки на 1-2 см/-0,78 инча поради различни измервания ръчно. моля, използвайте машинную пране на своята практика на тази възглавница е на студено и го оставете да изсъхне на въздух; за осигуряване на дълготрайна мекота ние препоръчваме да не използвате ютия, белина, сушене в пералня, или на химическо чистене.

Декларирани характеристики