.

Sanydanc Забавни Калъфки за възглавници с Пилета 18 x 18, Декоративна Калъфка за различни Видове Пилета Декор разтегателни дивана, Подаръци За Момичета-Любителите на Пил?

Sanydanc Забавни Калъфки за възглавници с Пилета 18 x 18, Декоративна Калъфка за различни Видове Пилета Декор разтегателни

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Фланела 【Размер】 : 18 "x 18" с невиждани /таен цип. 【Комплексно използване 】 : Това ще бъде идеално външно / вътрешно украса за дома, спалня, всекидневна, стая за гости и т. живи Цветове и закачливите, модел доста модерен и динамичен, идеални за освежаване на вътрешни декорации или градински комплекти и във вътрешния двор. 【Страхотна идея за подаръци】 : Не само украса за дома, но и като подаръци, подходящи за семейство, роднини, приятели и съседи по всяко време. 【Лесно почистване】 : Изпиране калъф за възглавница със студена вода и го оставете да изсъхне на въздуха, за да получите невидима закопчалка-цип.Набрасывайте калъфки не само за украса у дома, но и като подаръци, подходящи за семейство, роднини, приятели и съседи по всяко време.

Декларирани характеристики